Πάτρα 3 παιδιά-Ιατροδικαστής Αγγ. Τσιόλα για Λύτρα: Μου είπε ότι αν αναφέρω ασφυκτικό θα βάλω την Πισπιρίγκου φυλακή

Ο κ. Λύτρας, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως μετά την  δημοσίευση στην εφημερίδα  «ΜΠΑΜ» των φωτογραφιών με τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας επικοινώνησε με τους ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα,  Σωκράτη Τσαντίρη και Αγγελική Τσιόλα, οι οποίοι τού άφησαν να εννοηθεί πως ο θάνατος του παιδιού δεν οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Ιατροδικαστής  Αγγελική Τσιόλα, έστειλε μήνυμα στον Πέτρο Κουσουλό λέγοντας πως ο κ. Λύτρας της ζήτησε να συναντηθούν ένα Σάββατο στην Πάτρα,

καθώς εκείνος βρισκόταν στην πόλη και εκείνη αρνήθηκε.

Εκείνος ρώτησε αν βλέπει εγκληματική ενέργεια και του απάντησε πως  τα ευρήματα που έχει δεν είναι του αιφνίδιου θανάτου μόνο αλλά και της ασφυξίας.

«Όταν είπα στον κ. Απόστολο Λύτρα για ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου, μου είπε ότι αν το αναφέρω αυτό θα βάλω την κα Πισπιρίγκου στη φυλακή», ανέφερε η κα Τσιόλα.

Από την πλευρά του, πάντως, ο κ. Λύτρας το αρνήθηκε και διέψευσε την κα Τσιόλα.

Τα «σκοτεινά» σημεία στον θάνατο της Ίριδας  

Την ίδια στιγμή, πολλές πληροφορίες παραμένουν αδιευκρίνιστες στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας, του ενός από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα είναι η ώρα θανάτου της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει ότι το παιδάκι πέθανε στις 8-9 το πρωί, ωστόσο τον ισχυρισμό της 33χρονης διαψεύδει η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Ενδεικτική ήταν η απάντησή της κατηγορούμενης όταν η Αγγελική Νικολούλη την είχε ρωτήσει σχετικά με την ώρα θανάτου της Ίριδας. «Πότε πιστεύεις ότι πέθανε το μωρό;», ρώτησε η δημοσιογράφος και η μητέρα απάντησε: «8 με 9 το πρωί». «Όταν το πήγατε εκεί, λογικά σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μην σας είπαν», επέμεινε η Αγγελική Νικολούλη.

«Όχι, η ιατροδικαστής το είπε», υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Τι σας είπε η ιατροδικαστής;», αναρωτήθηκε στην συνέχεια με την μητέρα να απαντά πως:

«Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού».  «Και τι είπε; Ότι μεταξύ 8 και 9 βλέπει;», συνέχισε η δημοσιογράφος για να απαντήσει καταφατικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ιατροδικαστής διαψεύδει την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Όταν η σορός έχει φυλαχθεί σε ψυκτικό θάλαμο και η νεκροτομή γίνεται μετά από αυτή τη διαδικασία, ποτέ και σε καμία περίπτωση ο ιατροδικαστής δεν προβαίνει σε εκτίμηση ώρας θανάτου. Την ώρα θανάτου της Ίριδας πιστοποίησε το Καραμανδάνειο νοσοκομείο και ήταν 11. 55», ανέφερε η Αγγελική Τσιόλα σε αποκλειστική δήλωσή της στον ΑΝΤ1.

Το επίσημο έγγραφο της νεκροτομής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συμπληρωματικά σας γνωρίζουμε ότι το βρέφος ανευρέθη νεκρό σήμερα 21/3/2021 και περί τις 11.30 στην κούνια του. Διεκομίσθη με κινητή ομάδα του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο όπου και τυπικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3 -Ιατροδικαστής Αγγ, Τσιόλα, Λύτρα, Μου, Πισπιρίγκου,patra 3 -iatrodikastis ang, tsiola, lytra, mou, pispirigkou