Πάτρα 3 παιδιά: «Δεν είναι ένοχη ακόμα η Ρούλα Πισπιρίγκου-Την έχουν δικάσει πριν γίνει το δικαστήριο», λέει ο νονός της Μαλένας

Πάτρα 3 παιδιά: Μετά τις εξελίξεις που σήμαναν στην υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο όσο καμία άλλη, με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας δια ασφυξίας, όπως αποφάνθηκαν οι ιατροδικαστές, αξίζει να αναφερθούν οι αντιδράσεις των συγγενών και φίλων της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Τζωρτζίνα δεν πέθανε από ασφυξία όπως οι αδερφές της, αφού τα όσα συνέβαιναν μέσα φαίνονταν και υπήρχε κίνδυνος να προδοθεί το άτομο που ήθελε και είχε αποφασίσει να την σκοτώσει, αν την πλησίαζε και της έκλεινε το στόμα και τη μύτη.

Οι αποκαλύψεις για το έγκλημα έχουν

«παγώσει» τους στενούς συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού, που προσπαθούν, όπως τονίζουν στο LIVE NEWS, να συνειδητοποιήσουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Ο νονός της Μαλένας είπε στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS πως ακόμα και σήμερα είναι αδύνατον να κάνει δεύτερες σκέψεις για την κουμπάρα του.

«Είναι δύσκολες στιγμές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν βγουν οι αποφάσεις, όλη η Ελλάδα την είχε δικάσει πρέπει να γίνει το δικαστήριο. Δεν είναι ένοχη ακόμα».

Όπως λέει, η τελευταία φορά που είδε την 33χρονη ήταν στην κηδεία της Τζωρτζίνας, που πλέον κατηγορείται ότι σκότωσε.

Οι ψυχρές εξηγήσεις, έδωσαν τη θέση τους στα επιστημονικά στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της 33χρονης, σε μια υπόθεση δίχως προηγούμενο στα ελληνικά χρονικά με τρία παιδιά να δολοφονούνται και τη γυναίκα που τα έφερε στον κόσμο, να βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Δεν, Ρούλα Πισπιρίγκου-Την, Μαλένας,patra 3, den, roula pispirigkou-tin, malenas