Πάτρα 3 παιδιά: «Αρπάχτηκε» στο twitter ο Τριανταφυλλόπουλος! «Fan Club γραφικών τύπων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους»

Πάτρα 3 παιδιά: Εξελίξεις σηματοδότησε στην υπόθεση με 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη η εμπλοκή του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος αναμένεται να εισφέρει στοιχεία που φαίνεται πως είναι υπέρ της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», την Τετάρτη 25/05, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, επικοινώνησε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και του

ζήτησε να καταθέσει τα στοιχεία για την υπόθεση, που έχει στα χέρια του από μαρτυρίες, στη δικαιοσύνη.

Μάλιστα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φέρεται να απάντησε στον δικηγόρο της 33χρονης μητέρας:

«Ναι με μεγάλη χαρά, γιατί έχω στοιχεία που θα αποκαλύψουν τις ευθύνες που έχουν οι γιατροί σε αυτή την υπόθεση».

Στο twitter ξέσπασαν αντιδράασεις από χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, με τον ίδιο να παίρνει θέση και μάλιστα σε μια περίπτωση να «τσακώνεται» με έναν από αυτούς.

Ειδικότερα, όπως έγραψε αρχικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:

«Επειδή ακούγονται διάφορα περί στοιχείων που διαθέτω και  ανατρέπουν την κατηγορία στην υπόθεση Πισπιρίγκου ξεκαθαρίζω ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι όσα μου αφηγήθηκε προϊσταμένη νοσηλεύτρια που περιέθαλψε το άτυχο παιδι. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού για τηλεοπτικά σόου».

Και συνέχισε με νέα του ανάρτηση:

«Δεν καταλαβαίνω επίσης πως έχετε   αποφανθει οτι το fan club γραφικών τύπων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους  αποτελείτε την κοινή γνωμη. Η καθε Πισπιρίγκου θα υποστεί τις συνέπειες των φρικτών πραξεών της εφ´ οσον αποδειχθεί οτι τις έπραξε κι οχι επειδή το  αποφασίσατε εσείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα