Πατήρ Αντώνιος: «Θα απαντήσω και θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”»

Ο πατέρας Αντώνιος περνάει στην αντεπίθεση αναφορικά με την υπόθεση των καταγγελιών για την "Κιβωτό του Κόσμου" και δίνει τη δική του απάντηση.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Star, τη νομική εκπροσώπηση του ιερέα αλλά και της πρεσβυτέρας έχουν αναλάβει τρεις νομικοί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος φιλοξενείται σε σπίτι στελέχους της δομής, τονίζει πως οι καταγγελίες για ασέλγεια δεν ισχύουν και ότι «θα πέσουν από τα σύννεφα με ότι βγει στο φως».

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω

σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ότι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του» λέει ο επικεφαλής της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, πέρασαν 50 δικηγόροι από τη δομή για να αναλάβουν τελικά τρεις από αυτούς. Μάλιστα ελάχιστοι μίλησαν με τον πατέρα Αντώνιο. Ωστόσο, οι νομικοί ζητούν στοιχεία για να μπορέσουν να αποκρούσουν τις κατηγορίες.



«Ο πατέρας Αντώνιος θα αποκαθηλωθεί και θα αναστηθεί»

Τα πρωτοπαλίκαρα του πατέρα Αντωνίου ρίχνουν ευθύνες σε κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή και θεωρούν ότι ο ιερέας ανεβαίνει Γολγοθά.

«Ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί» λένε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις επαφές με τους δικηγόρους έκανε η πρεσβυτέρα και ο Ιρακινός διευθυντής της δομής.

«Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά» ισχυρίζονται.

Ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, αν κληθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του καναλιού, τη νομική ομάδα δε φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις και θεωρούν ότι δε θα σταθούν στο δικαστήριο. Η αγωνία τους είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο και τι θα δείξει αυτός. Αν εντοπίσουν πάνω από 120.000 ευρώ σε υπεξαίρεση ή φοροδιαφυγή είναι κακούργημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα