Πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας επέστρεψε ρήτρα αναπροσαρμογής 987 ευρώ

Η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση παρόχου ενέργειας που μετά από παράπονα, επέστρεψε στον πελάτη, ρήτρα αναπροσαρμογής που ξεπερνούσε τα 900 ευρώ, είναι γεγονός.

Η συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάστηκε σήμερα στο Mega.

Όπως ανακοίνωσε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, πάροχος μετά από συνεχείς αντιρρήσεις μηδένισε ρήτρα άνω των 900 ευρώ και επέστρεψε χρήματα στον καταναλωτή.

«Είναι πρόβλημα αυτό με τους λογαριασμούς. Τώρα έχουμε

την παρέμβαση για επιστροφή έως 600 ευρώ, αλλά εξακολουθεί να είναι πρόβλημα. Έχουμε ένα καλό νέο. Πάροχος μετά τις αντιρρήσεις, όχι μόνο έβγαλε τη ρήτρα αναπροσαρμογής, αλλά επιστρέφει τα χρήματα στον καταναλωτή. Ζήτησαν και συγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει», δήλωσε σχετικά η κ. Νούκα.

«Η ρήτρα αναπροσαρμογής ήταν 987,12 ευρώ, κάναμε τις αντιρρήσεις και επιστράφηκε το ποσό. Χρέωσαν μια ρήτρα αναπροσαρμογής εκεί που δεν έπρεπε να χρεώσουν. Είπαμε τους τεκμηριωμένους ισχυρισμούς μας και έμεινα έκπληκτη που μας γύρισαν χρήματα πίσω. Μέχρι τώρα αφαιρούσαν μόνο τη ρήτρα, αλλά τώρα επιστρέφονται και τα χρήματα και δε χρειάζεται ο άνθρωπος να πάει στα δικαστήρια», συνέχισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα