Παρέλαβε δέμα με μισό κιλό κάνναβης μέσω ΕΛ.ΤΑ.

Ο εντοπισμός ενός δέματος με ναρκωτικά που είχε ταχυδρομηθεί από την Ισπανία σε ένα κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Αττική, είχε ως αποτέλεσμα να οργανωθεί επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης, με απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκριση της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

Το δρομολόγιο του ύποπτου δέματος κατέληγε σε έναν οικισμό της Ξάνθης, από το αντίστοιχο ταχυδρομείο του οποίου θα το παραλάμβανε ένας Έλληνας. Μόλις το ζήτησε, επενέβησαν οι αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες, άνοιξαν το δέμα και βρήκαν στο εσωτερικό του τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

συνολικού βάρους 433,79 γραμμαρίων.

Ο παραλήπτης συνελήφθη και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν μεταξύ άλλων μία σιδερογροθιά και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο αποστολέας του δέματος.

Συνελήφθη με κάνναβη, κοκαΐνη και ζυγαριά
Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 27χρονου Έλληνα στη Σπάρτη έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν για την εμπλοκή του σε διακίνηση ναρκωτικών. Κατά την διάρκεια της έρευνας, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 94,42 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας και ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα