Πανηγυρικό κλίμα στο ΠΑΣΟΚ! «Επιστρέψαμε και πάμε για ανατροπή», το μήνυμα εν όψει β’ γύρου και στόχος πλέον η αξιωματική αντιπολίτευση

Μεγάλη νικήτρια η ΝΔ, αλλά στους νικητές συγκαταλέγεται και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, καθώς στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος εμφανίζει ποσοστό 11,7%, ενώ στις προηγούμενες του 2019 είχε συγκεντρώσει ποσοστό 8,1%.

Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση και όπως φαίνεται και εκφράζεται ήδη από τα στελέχη του που έχουν βγει δημόσια, ο στόχος πλέον και εν όψει του διαφαινόμενου β’ γύρου είναι η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, κάτι που σημαίνει

πως στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στοχεύουν να «ρίξουν» ίσως και από τις επόμενες εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Σπυρόπουλος τελείωσε τα σενάρια συγκυβέρνησης! «Το ΠΑΣΟΚ θα κάνει ισχυρή αντιπολίτευση και εποικοδομητική κριτική χωρίς λαϊκισμούς»

Εξάλλου, νωρίτερα, την ανάγκη να υπάρχει «ισχυρή αντιπολίτευση» υπερτόνισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος μετά τη δημοσιοποίηση του exit poll, το απόγευμα της Κυριακής (21/05).

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σπυρόπουλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο MEGA, «το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται ως πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό, χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση, κάτι που μπορεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ, με εποικοδομητική κριτική χωρίς λαϊκισμούς και είναι αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τον τόπο».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανηγυρικό, ΠΑΣΟΚ Επιστρέψαμε,panigyriko, pasok epistrepsame