Παίκτης στο First Dates πήρε τηλέφωνο τη μαμά του να την ρωτήσει αν έχει αλλεργία: «Δεν υπάρχει αυτό, 35 χρονών μαντράχαλος»

Στο εστιατόριο του First Dates βρέθηκε η 25χρονη Ερωφίλη ελπίζοντας να βρει το άλλο της μισό, ωστόσο παρακολουθήσαμε ακόμη ένα... απίστευτο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, όταν λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο 35χρονος Παναγιώτης, η πρώτη εντύπωση ήταν θετική και για τους δύο, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν όταν μεταφέρθηκαν από το μπαρ στο τραπέζι για φαγητό.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης με το καλημέρα έδειξε στην Ερωφίλη πόσο στενή σχέση έχει με τη μητέρα του. Έτσι, στη διάρκεια του ραντεβού την πήρε τηλέφωνο να τη ρωτήσει για τις αλλεργίες του, ώστε να είναι σίγουρος αν μπορεί

να φάει φρέσκο βασιλικό.

«Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, 35 χρονών μαντράχαλος. Έπαθα λίγο σοκ και ήθελα να φύγω, αλλά λέω, δώσε λίγο χρόνο», είπε στην προσωπική της συνέντευξη εμφανώς ξενερωμένη η Ερωφίλη.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης αφού κατάφερε να βρει στο τηλέφωνο τη μητέρα του έδωσε το τηλέφωνο και στην Ερωφίλη, η οποία παρόλο που ένιωσε άβολα δεν το έδειξε και μίλησε με τη μητέρα του.



«Οκ σας το παίξω κουλ, ας το παίξω ότι μου αρέσει όλο αυτό που ζω… Και όχι δεν μου άρεσε όλο αυτό… διότι καλά καλά δεν είχα γνωρίσει εκείνον και μου δίνει τη μαμά του στο τηλέφωνο και παθαίνω σοκ!», συνέχισε η 25χρονη.

Έπειτσ, η Ερωφίλη πρόσθεσε: «Εγώ είμαι πάρα πολύ μαμάκιας και χαίρομαι γι αυτό», είπε από την πλευρά του ο Παναγιώτης στην προσωπική του συνέντευξη.

«Ήρθες να γνωρίσεις μια κοπέλα, να το ζήσεις, να περάσεις ωραία. Η μαμά σου δεν κολλάει πουθενά».

Keywords
Τυχαία Θέματα