Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Νύφη και γαμπρός γιόρτασαν τον γάμο τους στο ΣΕΦ

Μια ασυνήθιστη γαμήλια επιθυμία εκπλήρωσε χθες στο ΣΕΦ ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που θέλησαν να γιορτάσουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους κοντά στον Ολυμπιακό.

Γαμπρός και νύφη λοιπόν βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού σταδίου. για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, που αγωνίστηκε κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.

Η παρακάμερα της ΚΑΕ

Ολυμπιακός έδειξε όλα όσα έγιναν εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών στην αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα (94-67), με την παρουσία των δυο νιόπαντρων να ξεχωρίζει.

Σύμφωνα και με όσα ακούστηκαν από τα μεγάφωνα σε ένα από τα διαλείμματα του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την 13η αγωνιστική της Euroleague, ο Κωνστναντίνος και η Ευαγγελία γνωρίστηκαν στο ΣΕΦ, παντρεύτηκαν το Σάββατο που μας πέρασε (10.12) και το βράδυ της Τρίτης (13.12) βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο.

Ο γαμπρός φόρεσε το κοστούμι του, η νύφη το νυφικό της και το ευτυχισμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με παίκτες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια παρακολούθησε τον αγώνα και τους “ερυθρόλευκους” να νικούν με άνεση τη Φενέρμπαχτσε (94-67).

Το νιόπαντρο ζευγάρι δέχθηκε το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα