Οι ευχές του Άκη Σκέρτσου στον Χρήστο Ζωγράφο και την Κύρα Κάπη – Η φωτογραφία με την νύφη

Τις δικές του ευχές έδωσε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, στον Χρήστο Ζωγράφο και την Κύρα Κάπη που παντρεύτηκαν χθες στη Τζιά.

Οι δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, η Κύρα Κάπη και ο Χρήστος Ζωγράφος, που έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στο νησί το απόγευμα του Σαββάτου. Ανάμεσα στους κουμπάρους ήταν και η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

«Στην Κύρα και στον Χρήστο αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα γιατί είναι παιδιά από μάλαμα και πολύ τυχεροί που βρήκαν ο ένας τον άλλον. Να σας χαιρόμαστε παιδιά! Να ζήσετε μαζί αγαπημένοι και χαρούμενοι μια χαμογελαστή

ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματα» έγραψε στο facebook σε μια φωτογραφία που πόζαρε με την όμορφη νύφη.

Παρόντες στον γάμο ήταν ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα και τα δύο τους παιδιά Σοφία και Κωνσταντίνο, και μεταξύ άλλων:

Ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου,  Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γιάννης Βλαστάρης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, ο Θανάσης Νέζης, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιάννης Πευκιανάκης και ο γγ του ΕΛΚ, Θανάσης Μπακόλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άκη Σκέρτσου, Χρήστο Ζωγράφο, Κύρα Κάπη –,aki skertsou, christo zografo, kyra kapi –