Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023.

Η πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται μετά τις 8:00 το βράδυ επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

του δεύτερου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Με τον Ουρανό από τον Ταύρο να πρωταγωνιστεί και να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τα Φώτα δεν είναι εύκολο να συγκρατήσουμε τον εκνευρισμό και την επιθετικότητα μας. Κυρίως κάνουν την εμφάνισή τους στην προσωπική μας ζωή και μπορεί να μας οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις και ρήξεις με το ταίρι μας.

Είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε την ορμή μας ώστε να αποφύγουμε μοιραίες καταστάσεις που θα στιγματίσουν την προσωπική μας ζωή. Διαφορετικά καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να απομακρυνθούμε από πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στο πλευρό μας.

Παράλληλα επηρεάζονται οι φιλικές σχέσεις και η προσωπική και επαγγελματική μας στόχοι καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Είναι προτιμότερο να πάρουμε χρόνο και να μην λειτουργήσουμε σπασμωδικά παίρνοντας αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Άλλωστε το να λειτουργήσουμε επαναστατικά χωρίς ουσία δεν έχει κανένα νόημα.

Ακόμα η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους προκαλώντας εσωτερική αναστάτωση καθώς δεν συμβαδίζουν μέσα μας ανάγκες και επιθυμίες.

Η ανάγκη για ρομαντισμό και τρυφερότητα αντικρούεται με την επιθυμία για διασκέδαση και ελεύθερες καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή και αυτό μπορεί να οδηγήσει και γκρίνια και μεμψιμοιρία που θα απασχολήσουν την σχέση μας.

Είναι προτιμότερο να μην μπούμε σε διαδικασία σοβαρών συζητήσεων με τον σύντροφό μας καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν κόντρες που θα μας απογοητεύσουν. Παράλληλα καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί σε οικονομικά ζητήματα και επαγγελματικές υποθέσεις γιατί δεν είναι εύκολο να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα και να ικανοποιηθούν όλες μας οι απαιτήσεις.

Η μέρα καλό είναι να περάσει χωρίς να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες αφού το πιθανότερο είναι να είναι εσφαλμένες και αργότερα να διαπιστώσουμε πως οι κινήσεις μας δεν μπορούν να καλύψουν την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια και επαγγελματική ευημερία.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα