Οδ. Κωνσταντινόπουλος στο TheCaller: Μητσοτάκης και Τσίπρας ψάχνουν σωσίβιο σε εμάς (BINTEO)

Στο TheCaller και την Ευδοκία Λελεδάκη μίλησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Έχουμε μάθει από τα λάθη και τις παραλείψεις μας και προχωράμε μπροστά με το σοσιαλδημοκρατικό μας πρόγραμμα» υπογράμμισε αρχικά, αναφερόμενος στην σημασία της επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ και των συμβόλων.

Μιλώντας για τη νέα γενιά η οποία βρίσκεται στο

επίκεντρο του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι «υπήρξε μία συμβολική και ουσιαστική ανταπόκριση (σ.σ. από τη νέα γενιά). Κάτω από 40 ετών μπορεί να είναι το 50% των υποψηφίων. Αυτό είναι μία μεγάλη αλλαγή για την Παράταξη. Αυτή η γενιά δεν είχε εκπροσωπηθεί τις παλαιότερες γενιές στην εκλογή των οργάνων».

Τι είπε για την επίθεση της ΝΔ στο  ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πόρισμα της ΡΑΕ βγήκε με αφορμή την πρωτοβουλία του Χάρη Καστανίδη που έφερε το θέμα στην Επιτροπή της Βουλής. «Γι’ αυτό έβγαλαν σύντομα το πόρισμα». Όπως είπε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πιέζει την κυβέρνηση και για αυτό η Νέα Δημοκρατία επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ την περασμένη εβδομάδα.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας ψάχνουν όπως είπε «σωσίβιο σε εμάς» όμως, συμπλήρωσε «οι Έλληνες πολίτες θα αποφασίσουν, τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Δείτε τι είπε για το συνέδριο του κόμματος, τις μελλοντικές συνεργασίες και τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων στο σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντινόπουλος, TheCaller, Μητσοτάκης, Τσίπρας, BINTEO,konstantinopoulos, TheCaller, mitsotakis, tsipras, BINTEO