Ο Θωμάς Παπαδόπουλος σε περιοδεία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για την Α’ Θεσσαλονίκης, Θωμάς Παπαδόπουλος, τις τελευταίες 3 ημέρες δραστηριοποιείται έντονα γύρω από την σφαίρα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 6 Μαίου, κινητοποιήθηκε με συνυποψηφίους του και παρευρέθηκε στην τοπική αγορά της περιοχής, όπου μίλησε με τους παραγωγούς για τα φλέγον

ζητήματα της οικονομίας, της φορολογίας και του πληθωρισμού.

Η τοπική αγορά έδειξε ενδιαφέρον στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ευρύτερα, ενώ ανταπόδωσε με θετικό τρόπο στις παρεμβάσεις του κ. Παπαδόπουλου όσον αφορά τα θέματα που τέθηκαν στον διάλογο. Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα καθώς και η πολιτική στήριξης των αγροτών που αφορά ειδικές φοροαπαλλαγές, οικοδομεί ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πρωτογενή τομέα και τις τοπικές αγορές.

Ο ίδιος δηλώνει ότι “Ο λαϊκισμός των μεν και των δε, αποτρέπει τον πολίτη να συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες και να ακούσει τις σοβαρές προγραμματικές προτάσεις που έχουν να καταθέσουν και οι υπόλοιποι. Εμείς τους ζητάμε να συμμετάσχουν στην ώρα της κάλπης και να μας εμπιστευτούν. Ήρθε η ώρα για αλλαγή.”

Αντιστοίχως, την Δευτέρα 8 Μαίου, συνεχίστηκε η μικρή περιοδεία του κ. Παπαδόπουλου στα Ανατολικά, όπου πάλι με συνυποψηφίους του, παρευρέθηκαν σε δύο δημοτικά σχολεία και δύο Τοπικές Μονάδες Υγείας.

Τα δημοτικά ήταν το 3ο και 17ο της περιοχής Ντεπώ, όπου πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους εκπαιδευτικούς, ενώ οι ΤΟΜΥ ήταν της περιοχής του Φαλήρου και της Χαριλάου, όπου συζητήθηκαν τα επίκαιρα θέματα του ΕΣΥ και της πρωτοβάθμιας υγείας.

Ο κύριος Παπαδόπουλος δήλωσε με αφορμή τις επισκέψεις του ότι “Είναι σημαντικό η πολιτεία να δείξει το απαραίτητο ενδιαφέρον στους συγκεκριμένους δύο βασικούς κατά την άποψη μας πυλώνες κοινωνικής πολιτικής, την Υγεία και την Παιδεία.”

Με αφορμή την παρουσία του στα Ανατολικά ο κύριος Παπαδόπουλος βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί μαζί με την Θεοδώρα Λειψιστινού, επίσης υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για την Α’ Θεσσαλονίκης, το Ιπποκράτειο Γ.Ν.

Εκεί για ακόμα μία φορά τονίστηκαν τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η τριτοβάθμια υγεία, η ανάγκη αναδιάρθρωσης και υποστήριξης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, καθώς και τα θέματα ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.

Στην επίσκεψη τους, μίλησαν με εργαζόμενους και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου καθώς επίσης συνάντησαν και τον πρόεδρο του σωματείου κ. Τζελέπη Χρήστο.

Ο κύριος Παπαδόπουλος με την ευκαιρία που το δόθηκε τόνισε πως “Η Υγεία αφορά άμεσα την ποιότητα της καθημερινότητας του πολίτη σε όλα της τα επίπεδα, από το πρωτοβάθμιο που αφορά τις Τοπικές Μονάδες Υγείας έως και το τριτοβάθμιο που αφορά τις Νοσοκομειακές Δομές.”

Να σημειωθεί ότι σήμερα 9 Μαίου ώρα 19:00, ο κ. Θωμάς Παπαδόπουλος θα πραγματοποιήσει την Κεντρική του εκδήλωση με την Πολιτική του Ομιλία, και θα καταθέσει τις προτάσεις του για την Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα “Ένεκεν” στην Προξένου Κορομηλά.

Πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://fb.me/e/13V46sBsG

Keywords
Τυχαία Θέματα