Ο ΠΑΟΚ βροντοφώναξε «πάω κι εγώ για πρωτάθλημα»!

Ντερμπάρα με τα όλα του το «κλάσικο της Θεσσαλονίκης». Νεύρα, αποβολές, ένταση μεταξύ των πάγκων, καυτή ατμόσφαιρα, δοκάρια, σκληρά μαρκαρίσματα, παράπονα για την διαιτησία αλλά και τρία γκολ.

Το τελικό ταμείο έβγαλε ως μεγάλο νικητή τον ΠΑΟΚ. Αυτός άλλωστε πήρε το πολύτιμο τρίποντο, με την αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο καθώς από το πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω στο σκορ!

Ο Άρης

ήταν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα στο πρώτο μισό του ματς. Είχε το γκολ, είχε δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να υπογράψει μια μεγάλη νίκη και να πάρει τρίποντο ουσίας όσο αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και γοήτρου.

Όμως δεν τα κατάφερε και όταν τα χάνεις συνήθως την πατάς. Η επανάληψη ήταν ένα εντελώς άλλο ματς. Αλλο πρόσωπο από τον ΠΑΟΚ, όπως επίσης κι άλλο πρόσωπο από τον Άρη. Οι γηπεδούχοι σε σχέση με ό,τι είδαμε στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν αγνώριστοι. Σαν να έμειναν από δυνάμεις. Χωρίς την φρεσκάδα, χωρίς φάσεις. Η ομάδα του Λουτσέσκου… μυρίστηκε αίμα και πάτησε το γκάζι.

Ήθελε περισσότερο το παιχνίδι όσο αφορά την βαθμολογική κατάσταση και με δύο αποφάσεις που ήρθαν από το VAR (πέναλτι και μη οφσάιντ) πήραν μια μεγάλη νίκη με μια μάγκικη και επική ανατροπή.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε γκαζωμένος στην διαδικασία των playoffs πήρε το διπλό που είχε ανάγκη και προφανώς για τα καλά φωνάζει ότι κι αυτός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του για το πρωτάθλημα, έστω κι αν είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την δυναμική του ΠΑΟΚ και όποιος το κάνει θα λαθέψει…

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ,paok