Ο ΠΑΟΚ πάρταρε, ο Παναθηναϊκός κλάταρε!

Το γράψαμε και στο προηγούμενο «σημείωμα» εδώ στο TheCaller για το πόσο ευλογημένος είναι ο Αλμέιδα για το βάθος που έχει στο ρόστερ του. Για τις επιλογές που διαθέτει. Όλα αυτά σε αντιδιαστολή με όσα βλέπουμε τον τελευταίο μήνα από τον Παναθηναϊκό.

Μετά το Μουντιάλ οι γκέλες διαδέχονται η μία την άλλη, οι ήττες στο πρωτάθλημα έγιναν δύο (κι αυτή από Δικέφαλο) και γενικά οι «πράσινοι» δεν… βλέπονται. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Παναθηναϊκός έχει κλατάρει.

Μια ομάδα που

παίζει συνέχεια στα κόκκινα, που δεν μπορεί να πάρει εύκολα έναν αγώνα και το βασικότερο που δεν έχει λύσεις να έρθουν από τον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ έκανε… παρέλαση στη Λεωφόρο και ο Γιοβάνοβιτς έριχνε στο ματς τον Πούχατς και τον Τσόκαϊ για να… σώσουν την κατάσταση. Λίγο ιδέα να έχεις από μπάλα καταλαβαίνεις εύκολα πως αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει. Ο Σέρβος πιστώθηκε και πέρσι και φέτος όλα τα καλά του Παναθηναϊκού. Τίτλο πήρε μετά από πολλά χρόνια και φέτος είναι πρώτος από την αρχή της σεζόν ως τώρα.

Όχι άδικα τα πολλά και καλά λόγια. Όμως πλέον είναι φανερό πλεόν πως και ο ίδιος επωμίζεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης από όσα παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός τώρα στο γήπεδο.

Από τις 14 Νοεμβρίου που ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος και ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στο +8 από την ΑΕΚ, πέρασαν δύο μήνες και δεν έκανε τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις που φώναζαν.

Το πράσινο ρεπορτάζ λέει πως ο Σέρβος προπονητής δεν ανάβει εύκολα πράσινο φως για απόκτηση παικτών και αυτό δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε… κόκκινο για τον τίτλο. Στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν οι πράσινοι φαίνεται να… έμειναν από λύσεις και από δυνάμεις!

Από την άλλη τα καλά λόγια περισσεύουν για τον ΠΑΟΚ και τα όσα κάνει. Είναι με το… 1.5 πόδι στα ημιτελικά (και μάλλον στον τελικό) του Κυπέλλου, πέρασε σαν… σίφουνας από τη Λεωφόρο, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, βγάζει νέους παίκτες (ο Κωνσταντέλιας κάνει… παπάδες) και είναι στο -6 από την κορυφή όταν υπάρχουν μπροστά ακόμη τόσα πολλά ματς! Δικαίωμα στο όνειρο δηλαδή.

Και φυσικά στο τέλος της βραδιάς τα χαμόγελα περισσεύουν και στην ΑΕΚ που πλέον είναι μόλις στο -1 από την κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός,paok, panathinaikos