Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και φώναξε «παρών» στο πιο κομβικό σημείο!

Όταν στο φινάλε της κάθε σεζόν γίνεται... ταμείο, υπάρχουν κάποιοι αγώνες, κάποιες νίκες, κάποιοι βαθμοί που μετράνε «λίγο παραπάνω» από τα άλλα και διαμορφώνουν τη μεγάλη εικόνα.

Τέτοιο είναι για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που τον κράτησε πρώτο και του άνοιξε την ψαλίδα από την ΑΕΚ στο +4 με τον… αστερίσκο βέβαια ότι η Ένωση έχει δυο ματς λιγότερα.

Στο τελικό ταμείο όμως, λίγο πριν αρχίσει η μάχη των πλέι οφ, είτε ο Παναθηναϊκός

μπει ως πρώτος, είτε ως δεύτερος το μόνο βέβαιο είναι ότι το «διπλό» επί του Άρη θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, καθώς οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν, αλλά ήρθε η ανατροπή και μάλιστα με χρυσό γκολ του Παλάσιος στο φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός που από τα Χριστούγεννα και μετά είδε μια διαφορά που είχε χτίσει να γκρεμίζεται και την ΑΕΚ να τον προσπερνά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για μια τόσο κομβική νίκη.

Βρήκε σθένος, βρήκε ποιότητα με την προσθήκη των νέων αποκτημάτων (ο Μαντσίνι σκόραρε και έκανε ματσάρα) και το κυριότερο για τους πράσινους βρήκε ξανά ψυχολογία.

Έστω κι αν η ΑΕΚ έχει αγωνιστικές εκκρεμότητες, την δεδομένη χρονική στιγμή είναι απολύτως σημαντικό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού να βλέπουν ότι βρίσκονται ξανά στην κορυφή κι από αυτή έλειψαν μόλις μια αγωνιστική.

Το βέβαιο είναι ότι το τριφύλλι σε μια περίοδο που έδειχνε να έχει πάρει την… κάτω βόλτα και να το «πληρώνει» αγωνιστικά, έβγαλε αντίδραση, πήρε ένα καθοριστικό τρίποντο και φώναξε για τα καλά παρών σε ένα πρωτάθλημα που έτσι κι αλλιώς θα είναι… της φωτιάς μέχρι τέλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός,panathinaikos