Ο Μουτζούρης επιχειρεί να δικαιολογήσει τα ακραία ομοφοβικά σχόλια κατά Κασσελάκη: «Χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως»

Να δικαιολογήσει τα ακραία ομοφοβικά σχόλια που έκανε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, προσπαθεί ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

«Ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου» λέει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου «κατεγράφη παρανόμως» και «διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Σχετικά με

βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε εκδήλωση σε ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του και κατά την ομιλία του, αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή».

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός» είπε.

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουτζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός… Είναι λίγο οπισθογεμής» και να γελά με το δήθεν χιούμορ του.

Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η ΕλλάδαΜουτζούρης της Ευρώπης.
Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι.

Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την… pic.twitter.com/Wp5GS00TlR

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 12, 2024

Η απάντηση Κασσελάκη

«Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Αυτές τις ημέρες επιβεβαιώνεται ότι εκτός από την επιβεβλημένη νομοθέτηση της ισότητας, ακόμη πιο αναγκαία είναι η μάχη που έχουμε να δώσουμε στην κοινωνία για να περιθωριοποιηθούν οι αποκρουστικές αντιλήψεις και ο ομοφοβικός λόγος τύπου Μπέου και Μουτζούρη» τονίζει η αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα