Ο κυρίαρχος ΠΑΟΚ που… βλέπει τελικό και η «φτώχια» του ρόστερ που πλήγωσε τον Παναθηναϊκό

Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας ο ΠΑΟΚ πήρε δύο πεντακάθαρες νίκες επί του Παναθηναϊκόυ (2-0 στην Τούμπα στο πρώτο ματς Κυπέλλου, 0-3 στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα) και μια ισοπαλία (1-1 ξανά στη Λεωφόρο) που μοιάζει με νίκη αφού ισοδυναμεί με το... τσεκάρισμα της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Για να είμαστε ειλικρινείς μάλλον τσεκάρισμα στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς δύσκολα στους «4» η Λαμία θα φανεί… ψηλό εμπόδιο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μέσα

σε μια βδομάδα η ομάδα του Λουτσέσκου κυριάρχησε απόλυτα απέναντι σε αυτή του Γιοβάνοβιτς και πανηγυρίζει την προοπτική να κατακτήσει μια ακόμη κούπα σαν τις αρκετές που πήρε την τελευταία 6ετία. Ο ΠΑΟΚ φώναξε για τα καλά πως είναι εδώ.

Όχι μόνο ως απόλυτο φαβορί να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά πλέον έχει την ψυχολογία να διεκδικήσει για τα καλά τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού είναι μόλις στο -6 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό που του πήρε τον αέρα σε λιγότερο από 10 μέρες.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν είναι ο μεγάλος κερδισμένος του ζευγαριού των προημιτελικών. Το ζευγάρι όμως έχει και ένα μεγάλο χαμένο.

Ο Παναθηναϊκός, ως περσινός Κυπελλούχος δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του μιας και έχασε την πρόκριση αρκετά εύκολα όπως φάνηκε στα δύο παιχνίδια και ειδικότερα στο πρώτο της Τούμπας.

Το τριφύλλι ξεκάθαρα πλήρωσε την… γύμνια του στο ρόστερ. Πάλι θα επικαλεστούμε το πρώτο ματς καθώς εκεί χάθηκε εν πολλοίς και η πρόκριση, όταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασε στο σημείο να ρίξει στο γήπεδο ακόμη και τον… ξεχασμένο Καμπετσή.

Η πενία στις εναλλακτικές λύσεις στοίχησαν στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον το Κύπελλο. Μένει να δούμε τι θα γίνει πλέον και στο πρωτάθλημα με το εξαιρετικά δύσκολο ματς της Δευτέρας στην Τρίπολη κόντρα στον διψασμένο για βαθμούς Αστέρα.

Σε ένα ματς που μπορεί για πρώτη φορά να πάει φέτος ως 2ος στη βαθμολογία αν η ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ κερδίσει τον Άρη. Μένει να δούμε αν οι πράσινοι έχουν αντίδραση ή αν αυτή η 3άδα αγώνων με τον ΠΑΟΚ άφησε πληγές που δεν κλείνουν…



Keywords
Τυχαία Θέματα