Ο Κουμουτσάκος «άδειασε» τον Καραμανλή: «Εγώ δε θα συμμετείχα στις εκλογές»

Στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στις εκλογές μετά και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, ανέφερε ότι άμα ήταν αυτός στην περίπτωση του κ. Καραμανλή δε θα «κατέβαινε» στις εκλογές.

Ο

κ. Κουμουτσάκος σημείωσε συγκεκριμένα ότι: «Αν εγώ ήμουν στη θέση του συντετριμμένος, δεν θα είχα τη διάθεση να συμμετέχω και να συνεισφέρω στην εκλογική προσπάθεια». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι βεβαίως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έχει δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού.



Τριγμούς στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως έχει προκαλέσει η δήλωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου ότι ο ίδιος το 2007 αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα πρέπει να είναι υποψήφιος ξανά ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε: «Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Το 2008 είχα κατηγορηθεί αδίκως για μια αθλιότητα. Με αθώωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και η δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου. Θα ήταν όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω».

Keywords
Τυχαία Θέματα