Ο ιδιοκτήτης του καφέ στη Ν. Ιωνία κάλεσε τη συμμορία για να βρουν ποιοι μαχαίρωσαν τον γιο του στα Πατήσια-Πως συνδέονται οι υποθέσεις

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο – ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από την καταδίωξη του 16χρονου που μαχαιρώθηκε πριν λίγες μέρες στα Πατήσια από άλλους ανήλικους.

Μάλιστα, ο 16χρονος είναι γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία, όπου σκοτώθηκε από πυρά Αλβανικής συμμορίας ένας 39χρονος υδραυλικός, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος έβλεπε αμέριμνος ποδοσφαιρικό αγώνα.

Υπενθυμίζεται, ότι  πριν από λίγες μέρες συνελήφθη

ο δράστης που μαχαίρωσε τον 16χρονο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δράστης της επίθεσης είναι ένας 15χρονος αλβανικής καταγωγής, ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερις δράστες.

Πως συνδέεται με το φονικό στο καφέ μπαρ στη Ν. Ιωνία

Τώρα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, η υπόθεση του μαχαιρώματος του 16χρονου στα Πατήσια συνδέεται ως εξής με τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού μέσα σε καφέ μπαρ στη Νέα Ιωνία:

Ο ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ στη Νέα Ιωνία, λοιπόν, που είναι και πατέρας του 16χρονου κάλεσε την συμμορία των Αλβανών, που είναι ομάδα ποινικών από τα Σεπόλια για να βρουν τους δράστες της επίθεσης στον γιο του. Εκεί, όμως, βρήκαν άλλη Αλβανική συμμορία με την οποία υπήρξε σύγκρουση και από την «αδέσποτη» σφαίρα σκοτώθηκε ο άτυχος 39χρονος υδραυλικός…



Keywords
Τυχαία Θέματα