«Ο γιατρός είπε να πίνω το σπέρμα του Τράβις 4 φορές την εβδομάδα» λέει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Στη τελευταίο επεισόδιο των «The Kardashians» στο Hulu, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποκάλυψε πως ο γιατρός γονιμότητας της έδωσε εντολή να καταπίνει το σπέρμα του συζύγου της, Τράβις Μπάρκερ.

«Αλλά είπε κάτι – μας είπε, βασικά μου είπε ότι αυτό που θα βοηθούσε (τον θυρεοειδή μου) ήταν να πίνω το σπέρμα του 4 φορές την εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

«Αγαπώ αυτόν τον γιατρό», απάντησε γελώντας ο Τράβις Μπάρκερ, συμπληρώνοντας ότι έχει σπέρμα «πρώτης ποιότητας».

Στη νέα σεζόν του ριάλιτι, το ζευγάρι (που επιθυμεί να αποκτήσει δικό του παιδί) μιλάει ανοιχτά για τις δυσκολίες εγκυμοσύνης της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Πρόσφατα κάποιος γιατρός τους συνέστησε να κάνουν μαζί νηστεία, απέχοντας από το σεξ, την καφεΐνη και την γυμναστική. «Θεέ μου, ήταν τρελό», είπε η Κόρτνεϊ για την νηστεία, μιλώντας στο Bustle. «Αλλά βασικά βελτίωσε τα πάντα», υποστήριξε.

Υπενθυμίζεται ότι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκερ, παντρεύτηκαν πρόσφατα στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, ντυμένοι αμφότεροι με Dolce & Gabbana.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker ‍ (@kourtneykardash)

Στην τελετή είχαν καλέσει στενούς συγγενείς και φίλους με εξαίρεση την Κέιτλιν Τζένερ, που δεν ήταν καλεσμένη, και τον Ρομπ Καρντάσιαν, που δεν ήθελε να παρευρεθεί.

Εκεί ήταν και τα παιδιά της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον πρώην της, Σκοτ Ντίσικ (Μέισον, 12, Πενέλοπε, 9 και Ρέιν, 7) καθώς και τα παιδιά του Τράβις Μπάρκερ με την Σάνα Μοκλέρ (Λάντον, 18, Αλαμπάμα, 16, και η θετή κόρη του Ατιάνα, 23).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker ‍ (@kourtneykardash)

Keywords