Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε Μιχάλη Ιατρόπουλο για τους γκέι: «Έχεις μετανιώσει για αυτό που είπες;»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (17/4) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο της κουβέντας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος

αιφνιδίασε τον καλεσμένο ανατρέχοντας σε μία παλαιότερη δημόσια δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση.

«Να σε ρωτήσω κάτι, βρε Μιχάλη… είπες νωρίτερα ότι γυρίζεις μία ταινία για την κακοποίηση των γυναικών. Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια για τις γυναίκες, για τους ομοφυλόφιλους, ψηφίστηκε και ένα νομοσχέδιο πρόσφατα. Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις πει και τα οποία ίσως πλήγωσαν κάποιες ομάδες ανθρώπων;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

«Εγώ κάποτε μίλησα το 2008 στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, είχα ονομάσει κάπως άκομψα τους «προκλητικούς» ομοφυλόφιλους. Τι εννοώ «προκλητικοί»; Αυτοί που έχουν κακή συμπεριφορά, όταν ο άλλος είναι απαξιωτικός και υβριστικός απέναντί σου. Αυτό εννοούσα και παρεξηγήθηκε», απάντησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Είμαι ένας λαϊκός άνθρωπος και εκφράζομαι έτσι, κάποιες φορές ξεχνιέμαι ότι είμαι στην τηλεόραση», επισημαίνει ο ηθοποιός.

«Εγώ έχω υπερασπιστεί στη γειτονιά μου στη Θεσσαλονίκη πάρα πολύ αυτούς τους ανθρώπους. Έπαιζα ξύλο για να μην τους πειράζουν. Πάντα ήμουν υπέρ της ισότητας. Φυσικά και έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα. Εγώ γεννήθηκα το ’65. Όταν ζεις από μικρός με αυτό το δηλητήριο, θεωρώ ότι έχω σταθεί αξιοπρεπώς», κατέληξε στην απάντησή του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.



Keywords
Τυχαία Θέματα