Ο δρόμος της δικαίωσης!

Πριν από μερικά χρόνια αν και κουβαλούσε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, εντούτοις ο ίδιος ο κόσμος της ομάδας ή για την ακρίβεια μια... μερίδα από δαύτους τον «έδιωξαν» από το πάρκινγκ του ΣΕΦ μετά από μια ήττα – αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ποτέ δεν έκρυψε ότι πέρα από ένας εξαιρετικός προπονητής είναι κι ένας «άρρωστος

Ολυμπιακός».

Πολλοί του το προσάπτουν κι ως ελάττωμα. Πως αδικεί τον εαυτό του δηλαδή όταν αδικείται ή θεωρεί πως αδικείται διαιτητικά στον ερυθρόλευκο πάγκο. Οι αντιδράσεις αν μη τι άλλο είναι μοναδικές.

Όπως και τα… μπινελίκια του που κάνουν «παρέλαση» στον κυβερνοχώρο. Το μεσημέρι της Τετάρτης, την παραμονή του πρώτου τζάμπολ του Final 4 της Ευρωλίγκας, ο Μπαρτζωκας παρέλαβε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς.

Ένα βραβείο που ζυγίζει… 100 κιλά αν σκεφτεί κανείς ότι τον νικητή τον αναδεικνύουν οι ψήφοι όλων των προπονητών της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης.

Ο δρόμος της δικαίωσης πέρασε από το Βελιγράδι για τον προπονητή του Ολυμπιακού που φέτος πέτυχε έναν μικρό άθλο και στοχεύει σε έναν μεγαλύτερο αρχικά την Πέμπτη (με την πρόκριση στον τελικό) και μετά το Σάββατο (με την κατάκτηση της κούπας).

Στην αρχή της σεζόν ζητούμενο για τους Πειραιώτες ήταν να πετύχουν σε αυτό που απέτυχαν πέρσι. Να μπουν στην 8άδα, στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Το πέτυχαν και πανηγυρικά με πλεονέκτημα έδρας το οποίο εκμεταλλεύτηκαν στους πρόσφατους πέντε συγκλονιστικούς αγώνες με την Μονακό. Κατόρθωμα μεγάλο δηλαδή αν κρίνει κανείς ότι και μέσα στη σεζόν ο Ολυμπιακός είχε και τα πάνω του, αλλά και τα κάτω του. Μεγάλες νίκες, αλλά και βαριές ήττες.

Το φινάλε όμως ήταν εντυπωσιακό, αλλά και σταθερό για τους Πειραιώτες. Προφανώς κι αξίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας με το παραπάνω το βραβείο του που φυσικά θα ήθελε να το συνδυάσει και με το 2ο τρόπαιο Ευρωλίγκας ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο δρόμος της δικαίωσης!,