Νίκος Ξανθόπουλος: Τα πρώτα λόγια της κόρης του, Μαρίας μετά τον θάνατό του – Το μήνυμά του όταν είχε πεθάνει ο Ανέστης Βλάχος – «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ»

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 89 ετών ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος μετά από έναν ολόκληρο μήνα νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, έδειξε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη συνεχίζοντας τη θεραπεία του.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», μίλησε η κόρη του Νίκου Ξανθόπουλου, Μαρία και δήλωσε για τον πατέρα της: «Ο πατέρας μου έκανε μια ζωή σαν παραμύθι. Μια ζωή γεμάτη, βίωσε την αναγνώριση, την αγάπη του κόσμου και των δικών του ανθρώπων».

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Alpha,

η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Νίκος Νικόλιζας ανέφερε: «Θα πρέπει η οικογένεια και το Υπουργείο Πολιτισμού να δώσουν μία μέρα για λαϊκό προσκύνημα. Ο Νίκος Ξανθόπουλος κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, όσο και στο τραγούδι».

«Σε λίγο έρχομαι κι εγώ» είχε γράψει όταν πέθανε ο αδερφικός του φίλος, Ανέστης Βλάχος

Έναν χρόνο περίπου πριν, ο αδερφικός του φίλος Ανέστης Βλάχος είχε πεθάνει σε ηλικία 87 ετών, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, βυθίζοντας σε θλίψη συνεργάτες και φίλους, ανάμεσά τους και τον κουμπάρο του, Νίκο Ξανθόπουλο.

Ο ηθοποιός τον είχε αποχαιρετίσει τότε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ένα συγκινητικό μήνυμα. Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Εγώ δεν είχα αδερφό, εσύ ήσουν ο αδερφός μου..Καλό σου ταξίδι ΑΝΕΣΤΗ . Σε λίγο έρχομαι κι εγώ …»

Keywords
Τυχαία Θέματα