Νίκος Παππάς: Eξηγεί πώς η απατεώνισσα από την Σλοβακία του έφαγε 880 ευρώ- «Μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό…»

Θύμα της απατεώνισσας από την Σλοβακία που ζούσε μέσα στη χλιδή και στη συνέχεια «φέσωνε» ξενοδοχεία και Airbnb είχε πέσει μεταξύ άλλων και ο γνωστός μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram γνωστοποίησε το γεγονός την περασμένη εβδομάδα.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Νίκος Παππάς

είπε ότι έχει ένα σπίτι στο Κολωνάκι, το οποίο διαθέτει για ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας Airbnb έναντι 220 ευρώ τη μέρα.

Η Μαρία Γκελετίκοβα ήθελε να νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα, αλλά προφασίστηκε ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει την πληρωμή μέσω της πλατφόρμας.

«Πριν από ενάμιση μήνα η συγκεκριμένη γυναίκα μού έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, καθώς είχε δήθεν ένα πρόβλημα το σάιτ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτησή της από εκεί και να πληρώσει τα 880 ευρώ που αντιστοιχούν στις τέσσερις διανυκτερεύσεις που ήθελε», είπε ο Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού: «Βρισκόμουν στο Κολωνάκι και την υποδέχθηκα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα, αφού είχε ήδη εγκατασταθεί, με κάλεσε λέγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα με το κουδούνι της εξώπορτας και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό. Από ευγένεια και επειδή θέλω να έχω καλές κριτικές σαν οικοδεσπότης, δέχθηκα. Αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαμε».

«Από την αρχή, βέβαια, κάπως “βρωμούσε” το πράγμα, διότι μου έλεγε “θα σε πληρώσω μόλις έρθει έρθει ο άνδρας μου” και γενικώς το ανέβαλλε ανά τετράωρα-εξάωρα… Τελικά έμεινε μόνο δύο βράδια, αλλά μου δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις μέρες. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να τη βρω, είχε ήδη φύγει», συνέχισε ο Νίκος Παππάς.

Όπως διευκρίνισε πως «χαριτολογώντας έκανα την ανάρτηση, δεν απευθύνθηκα ούτε στην Αστυνομία, ούτε με ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Παππάς, Eξηγεί, Σλοβακία, 880 - Μου,nikos pappas, Exigei, slovakia, 880 - mou