Νέο σενάριο με την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης μπορεί να έχει τεμαχιστεί» σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη

Ο Μπάμπης από το Μεσολόγγι παραμένει αγνοούμενος και ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο, δεν ομολογεί. Τα στοιχεία σε βάρος του χαρακτηρίζονται από αστυνομικούς αδιάσειστα.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στο Πρωινό την Παρασκευή, τόνισε πως το ενδεχόμενο ο Μπάμπης να έχει τεμαχιστεί και τα κομμάτια του να έχουν διαμοιραστεί σε διάφορα σημεία έτσι ώστε να μην είναι εύκολη η ανεύρεσή του, είναι πολύ πιθανό. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Δυστυχώς δεν είναι ακραίο σενάριο αυτό.

Υπάρχει τεχνική ικανότητα και δυνατότητα, γιατί υπάρχει και ο εξοπλισμός για να γίνει κάτι τέτοιο, συνεπώς το σενάριο αυτό δεν είναι καθόλου ακραίο και να έχει τεμαχιστεί έτσι ώστε να μειώσει όσο μπορεί την πιθανότητα να βρεθεί η σορός και να έχουμε αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την ανθρωποκτονία.

Το σενάριο να έχει τεμαχιστεί και να έχει διαμοιράσει τα τεμάχια σε διάφορα σημεία, δυσκολεύει πάρα πολύ το να βρεθεί».

Ο κρεοπώλης, ο οποίος είχε δανειστεί και στο παρελθόν χρήματα από τον 31χρονο, αυτή τη φορά έπρεπε να του επιστρέψει 17.000 ευρώ. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκανε, όμως συγγενείς του Μπάμπη υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή πως λέει ψέματα.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Μεσολόγγι, Ο Μπάμπης, Δημήτρη Γαλεντέρη,neo, mesolongi, o babis, dimitri galenteri