Νέο Renault Rafale

Η Renault παρουσιάζει ένα εντελώς νέο και τολμηρό μοντέλο: Το νέο Rafale για την κατάκτηση, εκ νέου, του κομβικού segment C της αγοράς.

«Rafale» στα Γαλλικά σημαίνει ριπή ανέμου, ενώ παραπέμπει ταυτόχρονα και στην αεροναυπηγική, που αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της Renault: Το Caudron-Renault

Rafale, που πέταξε σημειώνοντας ρεκόρ ταχύτητας με 445 χλμ./ώ. το 1934, είναι ένα μόνο παράδειγμα.

Το νέο Renault Rafale διαθέτει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στον τομέα της συνδεσιμότητας, ενώ εξοπλίζεται με full hybrid κινητήρα E-Tech 200 ίππων, που είναι οικονομικός και συμπαγής, ενώ για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται ευρέως και ανακυκλωμένα υλικά.

Το μοντέλο δημιουργήθηκε με στόχο να απογειώσει την αίσθηση της οδηγικής απόλαυσης, ενώ διαθέτει τεχνολογικές καινοτομίες ικανές να του εξασφαλίσουν μία περίοπτη θέση στον κόσμο των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, χάρη και στο νέο κινητήριο σύνολο των 300 ίππων, της έκδοσης E-Tech 4×4.

Το ελαφρώς ανασηκωμένο αμάξωμα τύπου fastback, κατατάσσει το νέο Renault Rafale στην κατηγορία των coupe-SUV. Η εμφάνιση του αυτοκινήτου αντανακλά ζωντάνια και σπορ χαρακτήρα. Το μεγάλο οριζόντιο καπό του, παραπέμπει στη δύναμη που κρύβεται από κάτω. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει η νέα γρίλια και τα νέα, χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα. Το καμπυλωτό καπό και ο σμιλευμένος μπροστινός προφυλακτήρας μοιάζουν να τραβούν το αυτοκίνητο προς τα εμπρός.

Οι τονισμένοι ώμοι πάνω από τους πίσω τροχούς, αντανακλούν τη δύναμη που κινεί το αυτοκίνητο. Η εικόνα του, ακόμα και σταματημένο, δίνει αμέσως την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο θέλει να εκτοξευθεί. Η έντονα κεκλιμένη οροφή είναι και αυτή ένα ακόμα χαρακτηριστικό που παραπέμπει στην ταχύτητα. Το νέο Renault Rafale έχει…

Διαβάστε περισσότερα στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε όλα τα βίντεο δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο Renault Rafale,neo Renault Rafale