Νέα Φιλαδέλφεια: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι συλληφθέντες, στη συντριπτική τους πλειονότητα Κροάτες, από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που κόστισαν τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη από θανάσιμο τραυατισμό με μαχαίρι.

Από νωρίς το πρωί, δύο κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων στο πλάι του κτιρίου 16, όπου βρίσκεται η Εισαγγελία ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια

με τρεις μεγάλες κλούβες και ένα βαν, συνοδεία αυτοκινήτων μηχανών της αστυνομίας και περιπολικών.

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης που -σύμφωνα με πληροφορίες- θα περιλαμβάνει σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.

Από όλους τους συλληφθέντες ελήφθη γενετικό υλικό (DNA) σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του άτυχου οπαδού της Ένωσης.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται καθώς έχουν στηθεί μπλόκα στις εθνικές οδούς και στα σύνορα καθώς κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της δολοφονικής επίθεσης που έγινε κυρίως από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που διέφυγαν της σύλληψης, προσπαθούν να βγουν από τη χώρα.

Στο μεταξύ, συνελήφθη και ο 19χρονος Κροάτης ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα και εντοπίστηκε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς, αφού προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή του στα επεισόδια, ενω κατά τη διάρκεια τη νύχτας μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Συνολικά 104 είναι οι συλληφθέντες, βάσει της ανακοίνωσης της αστυνομίας. Από αυτούς, οι 100 που οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων, οι 94 είναι Κροάτες και οι 6 Έλληνες.

Κατά τη διάρκεια της μεταγωγής των συλληφθέντων ακούστηκαν και κάποιες φωνές διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίες, ενδεχομένως από φιλάθλους της ΑΕΚ.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Υπό,filadelfeia, ypo