Ν. Μαραντζίδης στο TheCaller: Στη συνείδησή μου ο κ. Μητσοτάκης θα παραμείνει ως ο πρωθυπουργός που υπονόμευσε βασικές λειτουργίας της Δημοκρατίας

Την άποψή του πως είναι λαϊκισμός να τίθενται με όρους μειοψηφίας και πλειοψηφίας ζητήματα Δημοκρατίας, όπως αυτό με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων διατυπώνει ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν με τη συνέντευξή του στο The Caller WEB TV και την Βούλα Κεχαγιά παίρνει αποστάσεις από τις δημοσκοπήσεις

εκείνες που με βάση τις απαντήσεις των πολιτών «βλέπουν» μικρό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για τις υποκλοπές και στέλνουν μηνύματα μέσω πρωτοσέλιδων στον Τύπο πως «Υποκλοπές τέλος».

Κατά τη γνώμη του καθηγητή το σκάνδαλο των υποκλοπών θα λειτουργήσει αρνητικά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τρόπο «αργό αλλά βαθύ» καθώς θα της αφαιρέσει το ηθικό πλεονέκτημα.

Για τον ίδιο η υπόθεση των υποκλοπών θα μείνει σε ό, τι αφορά στις υποκλοπές στη συνείδησή του ως ο Πρωθυπουργός που συνειδητά ή ασυνείδητα υπονόμευσε βασικές λειτουργίες της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Μαραντζίδη η υπόθεση των υποκλοπών κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον με τον κ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό και συγχρόνως έσπασε το αντισύριζα μέτωπο αφού εκ των πραγμάτων οδηγεί το ΠΑΣΟΚ σε μία άλλη κατεύθυνση και τον κ. Μητσοτάκη σε σκέψεις για συνεργασία με τον κ. Βελόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα