Μυτιλήνη: Ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων για τον 17χρονο Ταξιάρχη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων σχετικά με τον 17χρονο Ταξιάρχη από τη Μυτιλήνη, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει μια τεράστια μάχη και να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του τον περασμένο Αύγουστο.

Σημειώνεται πως σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΕΟΜ ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε τέθηκε στην οικογένεια του 17χρονου το ενδεχόμενο της δωρεάς των οργάνων του από τους θεράποντες ιατρούς, καθώς και πως ο

ασθενής, παρά τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη, ουδέποτε παρουσίασε σημεία εγκεφαλικού θανάτου και ως εκ τούτου ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις προς επιβεβαίωση ή αποκλεισμό αυτού.

«Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν το παιδί μου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Το νευροχειρούργο Πέτρο Σουρτζή και όλη την ομάδα του. Γιατρούς, νοσηλευτές όλους και όλες. Τους γιατρούς και το Προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας. Τους φυσικοθεραπευτές Πάρη Ταρατόρη και Χριστόδουλο Προβέτζα» δήλωσε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γκάγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων:

Keywords
Τυχαία Θέματα