Μυτιλήνη: Είχαν χάσει 2 παιδιά! Ανείπωτη τραγωδία πίσω από την επίθεσημε εύφλεκτο υλικό στον σύζυγό της

Μια οικογενειακή τραγωδία βρίσκεται πίσω από την επίθεση με εύφλεκτο υλικό σε επιχειρηματία από την σύζυγό του στη Μυτιλήνη.

Πρόκειται για οικογένεια που είχε χάσει σε διαφορετικούς χρόνους τα δύο από τα τρία παιδιά της.

Το ένα από τα παιδιά της οικογένειας είχε πνιγεί στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση μέχρι την την επίθεση με εύφλεκτο υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να εκτυλίχθηκε στην ταβέρνα της οικογένειας,

όπου η γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη τον άντρα της και του έβαλε φωτιά.

Το θύμα νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του. Η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού (καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του), ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Αρχικά, ο άτυχος άνδρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ, αλλά λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, έγινε η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Η σύζυγός του συνελήφθη αμέσως και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Η ίδια ανακρίνεται και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.



Η ανάρτηση της αδελφής του

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσεο να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό» έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook η αδελφή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα