Μύκονος: Μεγιστάνας ξόδεψε 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom Perignon

Ένας μεγιστάνας πλήρωσε 100.000 ευρώ ανοίγοντας μόνο λευκές σαμπάνιες Dom Peringon, στην Μύκονο.

Σύμφωνα με το protothema, «πρόκειται για Γερμανό πολυεκατομμυριούχο, μεγιστάνα του real estate που κατοικεί μόνιμα στο Ντουμπάϊ, ο οποίος βρέθηκε στο νησί για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί με φίλης του.

Εκείνο το μεσημέρι της περασμένης εβδομάδας, ο συγκεκριμένος μετά το φαγητό και όταν άρχισε να ανεβαίνουν οι διαθέσεις, ξεκίνησε να ανοίγει μόνο λευκές Dom Perignon με ρυθμό πολυβόλου, αρχίζοντας να κερνάει και άλλους θαμώνες του Principote.

Μετά από δυο και πλέον ώρες οι άδειες φιάλες άρχισαν να συσσωρεύονται και ο τελικός λογαριασμός ανήλθε στις πενήντα χιλιάδες ευρώ, τα οποία πλήρωσε χαλαρά ενώ ζήτησε να του κρατήσουν το ίδιο τραπέζι και την επόμενη μέρα.

Όπερ και εγένετο φυσικά, αφού όπως αποδείχθηκε είχε την ίδια διάθεση για να διασκεδάσει και να στήσει άλλο ένα πάρτι με σαμπάνιες, όταν ανέβηκε η ήδη καλή διάθεση του, επιλέγοντας και πάλι μόνο Dom.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε, το κοντέρ του λογαριασμού σταμάτησε πάλι στις πενήντα χιλιάδες και ο Γερμανός επιχειρηματίας έφυγε χαρούμενος, χωρίς να ασχοληθεί καν με τις εκατό συνολικά χιλιάδες που ξόδεψε για τον συγκεκριμένο αφρώδη οίνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα