Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη: Μικρότητα να προσπαθεί να μας φορτώσει την Καϊλή! Αποφάσισε να γίνει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας σε κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη βελγική πρωτεύουσα, όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε αρχικά ότι για την Νέα Δημοκρατία

η αυτοδυναμία είναι αναγκαία προκειμένου να επιτευχθεί σταθερότητα.

«Και οι άλλες δυνάμεις έχουν κάνει τις επιλογές τους. Ο Ανδρουλάκης το είπε πολύ καθαρά, θέλει να συγκυβέρνηση με Τσίπρα. Να πει καθαρά ότι έχει αποφασίσει να γίνει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε μέσα σε άλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τα όσα υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ η χώρα δεν πρέπει να διακινδυνεύσει όσα πέτυχε. «Χρειάζεται σταθερότητα προκειμένου το εθνικό σκάφος να πλεύσει με ασφάλεια στα φουρτουνιασμένα νερά της συγκυρίας. H αυτοδυναμία δεν συνεπάγεται μονοκομματική κυβέρνηση της ΝΔ, είναι όμως αναγκαία συνθήκη σταθερότητας».

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν ότι πλήττεται η εμπιστοσύνη στους θεσμούς» και τραυματίζει το κύρος της Ευρώπης, για να επανέλθει κατά του Νίκου Ανδρουλάκη: «Δείχνει πανικό και μικρότητα να προσπαθείς να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ. Επειδή στις Βρυξέλλες γνωρίζεστε δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Καθένας κρίνεται για αυτά που λέει και κάνει».

Επίσης, κατηγόρησε και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ένας πρώην πρωθυπουργός δεν προσφέρει υπηρεσίες στην χώρα του όταν την δυσφημεί, αναφερόμενος σε δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η Ελλάδα είναι πρωταγωνίστρια στο να εξάγει διαφθορά».

«Ελπίζω να εξιχνιαστεί σύντομα η συγκεκριμένη υπόθεση γιατί τραυματίζει το κύρος της Ευρώπης, της πολιτικής και της δημοκρατίας σε μια εποχή που ο λαϊκισμός κυριαρχεί και η αμφισβήτηση στην δημοκρατία εντείνεται», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα