Μίλτος Τεντόγλου: Aυτό είναι το άλμα που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο – H υπόκλιση με την ελληνική σημαία

Δείτε ξανά το άλμα με το οποίο ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι ο κορυφαίος αθλητής στο μήκος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Ο Τεντόγλου έγραψε… Ιστορία στον ευρωπαϊκό κλασσικό αθλητισμό, καθώς έγινε ο πρώτος άλτης του μήκους, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, τρεις διαδοχικές φορές.

Παρά το γεγονός ότι -όπως έχει

δηλώσει- δεν του… αρέσει ν’ αγωνίζεται πρωϊ, ο Ελληνας Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και αμφισβήτησης στους αντιπάλους του. Ο Τεντόγλου, κυριάρχησε με το… καλημέρα στον τελικό, με άλμα στα οκτώ μέτρα και 30 εκατοστά στην πρώτη προσπάθεια, ενώ κατά σειρά, τα υπόλοιπα άλματα του, μετρήθηκαν στα 8.16μ, άκυρο, 8.05μ, 8.07μ και 8.29 μέτρα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του, ο Μίλτος Τεντόγλου πέρασε στους ώμους του μια τεράστια ελληνική σημαία και υποκλίθηκε προς την εξέδρα.





Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίλτος Τεντόγλου, Aυτό,miltos tentoglou, Ayto