Μιχάλης Κατρίνης: Κράτησε την Ηλεία ψηλά και πάει για σαρωτική πρωτιά!

Ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης ανέλαβε τη μεγάλη ευθύνη, μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τον Δεκέμβριο του 2021, να διευθύνει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, καθώς ο κ. Ανδρουλάκης είναι ευρωβουλευτής.

Και- κατά κοινή ομολογία- έφερε εις πέρας την αποστολή. Παράλληλα, όμως, ο Μιχάλης Κατρίνης είχε την υποχρέωση, την δέσμευση και- φυσικά- την ευθύνη να προασπίσει τα συμφέροντα της Εκλογικής του Περιφέρειας,

της Ηλείας.

Να πάει-δηλαδή- την «Ηλεία ψηλά», όπως λέει και στο σύνθημά του και –μάλλον- τα κατάφερε, αν κρίνει κανείς από την απήχηση που έχει στον κόσμο της Ηλείας και την αγάπη, με την οποία τόν περιβάλλουν στις περιοδείες και τις συγκεντρώσεις του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Και ο ίδιος, όμως, φροντίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του καθημερινά, ακούγοντας τους πολίτες, προτείνοντας λύσεις στα προβλήματά τους και απαντώντας με θέσεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα.

«Συνεχίζουμε, δίπλα στους πολίτες», λέει ο Μιχάλης Κατρίνης και συμπληρώνει: «Οι πολίτες της Ηλείας στηρίζουν την νέα προσπάθεια της παράταξης, δίνουν τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να γίνει ο καταλύτης των αλλαγών που χρειάζεται ο τόπος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιχάλης Κατρίνης, Κράτησε, Ηλεία,michalis katrinis, kratise, ileia