Μεντιλίμπαρ: «Στην πόλη μου ήμουν μόνο ένας ακόμα, ενώ στην Ελλάδα τα παιδιά σε κοιτούν με το στόμα ανοιχτό»
O τεχνικός του Ολυμπιακού, μίλησε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, την καλοκαιρινή περίοδο προετοιμασίας, τους ποδοσφαιριστές σήμερα, αλλά και για το πως αισθάνεται στην χώρα μας.
Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onde Vas».
Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι ο καλύτερος προπονητής για την Αθλέτικ λόγω του ποιος είναι
Για τα social media: «Ολα είναι καλά μέχρι να τα χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι και όλα χρησιμοποιούνται για κριτική, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε».
Για την καλοκαιρινή περίοδο της προετοιμασίας: «Στις μέρες μας είναι άχρηστη. Παίζεις τέσσερα παιχνίδια με την αγορά ακόμα ανοιχτή. Αρα κάποιοι παίκτες έρχονται ή φεύγουν την τελευταία στιγμή και χωρίς σχεδόν καμία προετοιμασία, πρέπει να τους φέρεις σε φόρμα, ενώ το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Στους πρώτους επίσημους αγώνες δεν ξέρεις καν τι κάνεις».
Για τους ποδοσφαιριστές σήμερα: «Λένε πως τώρα οι παίκτες έχουν τάμπλετ και όχι κοιλιά; Δεν είναι αλήθεια. Πριν ήμασταν πολύ επαγγελματίες, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Τώρα δεν είναι πιο επαγγελματίες γιατί πηγαίνουν στο γυμναστήριο, εδώ το σημαντικό είναι το γήπεδο. Ολοι θα βλέπουν εσένα, αλλά πρέπει να κοιτάς περισσότερο την ομάδα και την ομάδα παρά την ατομική φιγούρα, τώρα όλα είναι τεχνολογία και αναλυτές. Είναι εντάξει, αλλά για μένα υπάρχουν πάρα πολλά δεδομένα. Είναι αδύνατο να τα χειριστείς αργότερα με όσο λίγο χρόνο υπάρχει. Κοιτάξτε τον Εμπαπέ στο ντοκιμαντέρ του Λουίς Ενρίκε».
Για το πώς αισθάνεται στην Ελλάδα: «Στο δρόμο με φωνάζουν “κόουτς, προπονητή”, αλλά με αφήνουν ήσυχο παρόλο που είναι πιο θερμοί από εμάς. Πολύ περισσότερο, για καλό και για κακό. Αν δεν κερδίσεις τα πρόσωπα είναι χαμηλότερα, αλλά αν κερδίσεις η χαρά είναι τεράστια. Στο Θαλντιμπάρ ή στο Λαρέδο κυκλοφορούσα και δεν ήμουν πολύ γνωστός, αλλά τώρα σε αναγνωρίζουν και σου ζητούν φωτογραφίες, αυτόγραφα. Έχω παρατηρήσει τη διαφορά. Στην πόλη μου ήμουν μόνο ένας ακόμα, ενώ εδώ τα παιδιά σε κοιτούν με το στόμα ανοιχτό».
Για τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του Conference League: «Παίξαμε τον τελικό στην Αθήνα και ήμασταν εκεί μέχρι τις 7 το πρωί. Από το γήπεδο με το λεωφορείο στους δρόμους και το δημαρχείο, από εκεί στο γήπεδο στις 5 το πρωί και εκεί τελείωσαν όλα. Ολα ήταν πολύ ζεστά και μέσα σε λίγο, σαν τρελοί στο λεωφορείο περικυκλωμένοι από μηχανές και φωτοβολίδες».
Για τη διαδρομή του από την Εϊμπαρ στη Σεβίλλη και μετά στην Αθήνα: «Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, η έκπληξη είναι εκεί, στον δρόμο. Ημουν ήρεμος μετά τα Χριστούγεννα και τον Μάρτιο με πήραν τηλέφωνο από τη Σεβίλλη, που ήταν κοντά στον υποβιβασμό, αλλά κρατήσαμε καλά, κάτι που μας έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε καλύτερα για το UEL και είχαμε την επιτυχία και την τύχη να το κερδίσουμε».
Πηγή: ertsports.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Καιρός: «Κρούουν» καμπανάκι οι μετεωρολόγοι - Έρχεται κατακόρυφη πτώση του υδραργύρου
- Τι αλλάζει στις συναλλαγές από 1η Δεκεμβρίου
- Στέφανος Κασσελάκης: Έξοδος σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Αθήνας - Η παρουσιάστρια που τον "τσάκωσε" και η φωτογραφία
- Νάουσα: Συνελήφθη ο δήμαρχος της πόλης
- Σαν σήμερα 9 Οκτωβρίου: Η «συμφωνία της χαρτοπετσέτας» μεταξύ Τσόρτσιλ και Στάλιν που έκρινε την μοίρα της Ελλάδας
- Μπαρτζώκας: «Πρέπει να έχει… μαντικές ικανότητες ο Αταμάν»
- Κρυφές συνομιλίες ΗΠΑ, Ιράν και αραβικών κρατών για αποκλιμάκωση όλων των μετώπων, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα
- Γιατί τα ταξίδια με τρένο αξίζουν περισσότερο από τα οδικά ταξίδια
- Αυτό που δεν ξέρει ούτε η Τζάκρη και οι «δοκιμές» της Βουλής
- Ελαιόλαδο: Με τι τιμή έκανε ποδαρικό - Καλύτερη η φετινή παραγωγή στην Ελλάδα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TheCaller
- Ο θρύλος της ΕΥΠ: Ο Βασίλης Γιαννόπουλος και οι μυστικές αποστολές του στην Τουρκία – Είχε εισβάλει απαρατήρητος στη «Στρατιά του Αιγαίου»
- Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Αγρολάμπος
- Μεντιλίμπαρ: «Στην πόλη μου ήμουν μόνο ένας ακόμα, ενώ στην Ελλάδα τα παιδιά σε κοιτούν με το στόμα ανοιχτό»
- Διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ ενόψει του β’ γύρου: Διαδοχικές συναντήσεις Γερουλάνου με Ανδρουλάκη και Δούκα – Ανοίγματα για προσέγγιση ψηφοφόρων
- Στην φυλακή οδηγείται ο 15χρονος Μολδαβός διακινητής μετά το θανατηφόρο τροχαίο – Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του
- Μητσοτάκης: Πέντε σημεία-κλειδιά για τον προϋπολογισμό του 2025
- Ο Δ. Κουρέτας για έργα, αποζημιώσεις, αποπληρωμές, αερορύπανση και ρύπανση εδάφους
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Νίκαια – Δείτε βίντεο
- Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε αναλυτικά
- ΑΑΔΕ: Από αύριο η προθεσμία 3 εβδομάδων για τα αυτοκόλλητα για τα POS στα ταξί

- Τελευταία Νέα TheCaller
- Μεντιλίμπαρ: «Στην πόλη μου ήμουν μόνο ένας ακόμα, ενώ στην Ελλάδα τα παιδιά σε κοιτούν με το στόμα ανοιχτό»
- Στην φυλακή οδηγείται ο 15χρονος Μολδαβός διακινητής μετά το θανατηφόρο τροχαίο – Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του
- Ινιέστα: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα»
- Επιστρέφει στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας ο Τέρζιτς
- Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών σε Χανιά και Ηράκλειο
- Ο Δ. Κουρέτας για έργα, αποζημιώσεις, αποπληρωμές, αερορύπανση και ρύπανση εδάφους
- ΑΑΔΕ: Από αύριο η προθεσμία 3 εβδομάδων για τα αυτοκόλλητα για τα POS στα ταξί
- Ο Αχμέτ Σαρόκο είναι ο νικητής του 12ου Διεθνούς διαγωνισμού Σύνθεσης Μουσικής Κινηματογράφου στη Ζυρίχη
- Εξωδικαστικός: Αυξημένες κατά 75,7% οι νέες ρυθμίσεις τον Σεπτέμβριο -Στα 7,9 δισ. ευρώ οι ρυθμισμένες αρχικές οφειλές
- «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου» – Θεατρικό αφιέρωμα στην παθιασμένη σχέση Σοπέν και Σάνδη στο Ηρώδειο
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Sunlight Group: Προχώρησε σε αλλαγές στην διοικητική της ομάδα
- Λετονία: Καταδίωξη βαν με 46 παράτυπους μετανάστες
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από σύγκρουση σκαφών σε λίμνη
- Ισημερινός: Πέντε νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- Δίκη Πελικό: Μάρτυρες καταθέτουν πώς γνώρισαν τη φρίκη του Πελικό
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Τσιπρικοί» ετοιμάζονται να διαγράψουν τον Κασσελάκη για να μην γίνει ξανά πρόεδρος
- Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές – Δείτε πού θα βρέξει
- Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε αναλυτικά
- Πολάκης: «Να αποσυρθούν τα εξώδικα – Τέλος η παραφιλολογία για διαγραφή Κασσελάκη»
- Ναι μεν, αλλά για το debate Ανδρουλάκη – Δούκα: Συμφωνία στις θεματικές, ανοιχτό το ζήτημα της ημερομηνίας