«Με ξεγέλασαν, μου έλεγαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης

Συντετριμμένοι, όπως είναι φυσικό, είναι οι συγγενείς της 20χρονης κοπέλας από τη Χίο που εισήχθη με αμυγδαλίτιδα στο νοσοκομείο και κατέληξε μετά από εννέα μέρες νοσηλείας.

Η οικογένεια της φοιτήτριας, που ζητά απαντήσεις για την τραγωδία, όρισε τεχνικό σύμβουλο και αναμένουν να δουν τι στοιχεία θα προκύψουν από τον ιατρικό φάκελο του κοριτσιού.

«Με πνίγει η θλίψη για το παιδί μου. Μας έλεγαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή της κι ότι θα βγει σύντομα. Για αυτό δεν θορυβηθήκαμε ιδιαίτερα.

Μία αμυγδαλίτιδα σε ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;» τόνισε  ο πατέρας της 20χρονης, μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα τόνισε ότι είχε επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς τους κόρης του, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολη αυτή. Μάλιστα, ανέφερε ότι κάποια στιγμή τους είχαν χαρακτηρίσει ενοχλητικούς, γιατί καλούσαν τακτικά στο νοσοκομείο.

«Να προσέχουν οι γονείς τα παιδιά τους, όταν ακούν ότι δεν είναι καλά. Να τρέχουν κοντά τους, γιατί εμένα με ξεγέλασαν και μου έλεγαν ότι το παιδί μου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Αυτή είναι η συμβουλή μου, αυτό έχω καταλάβει από όλη αυτή την τραγωδία» πρόσθεσε.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, 20χρονης,sygklonizei, 20chronis