«Με βγάλανε σηκωτή»: Η Ευδοκία Τσαγκλή πήγε σε ομιλία του Μητσοτάκη- Τι καταγγέλλει

Έξαλλη με τους ανθρώπους της ασφαλείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, είναι η Ευδοκία Τσαγκλή, επιβάτης της αμαξοστοιχίας στην τραγωδία των Τεμπών.

Όπως ανέφερε με ανάρτηση της στο Instagram, η Ευδοκία Τσαγκλή, θέλησε να μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να τον δει στα μάτια και να του μιλήσει, αλλά δεν την άφησαν τα μέλη της ΝΔ

και οι άνθρωποι της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η Ευδοκία Τσαγκλή σημείωσε:

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.









Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ευδοκία a.k.a eve (@evdokeah)

Προχωρώντας σε δηλώσεις στο ThessToday.gr η Ευδοκία Τσαγκλή δήλωσε «είμαι η Ευδοκία, επιζήσασα από το δεύτερο βαγόνι του τρένου των Τεμπών. Ήρθα σήμερα ειρηνικά, χωρίς να έχω τίποτα, χωρίς τσάντα. Ένας άνθρωπος μόνος του. Στην αρχή δεν είχα κανέναν και με βγάλανε σηκωτή, συμπληρώνοντας ότι, “ούτε μου είπαν φύγε, υπάρχουνε πάρα πολλοί μάρτυρες γι’ αυτό. Πάρα πολλοί μάρτυρες. Απλώς με πέταξαν έξω».

Keywords
Τυχαία Θέματα