Με τον Ανδρουλάκη συναντήθηκε ο άνδρας που έφτασε τη σημαία του ΠΑΣΟΚ στη… Ζιμπάμπουε

Στη Χαριλάου Τρικούπη βρέθηκε σήμερα ο νεαρός μαθηματικός ο Βασίλης Μίγκος για να συναντηθεί ε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Βασίλης Μίγκος λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου έγινε viral καθώς όταν κατά την παραμονή του στην χώρα της Αφρικής συγκέντρωσε ντόπιους και τους έμαθε συνθήματα για το ΠΑΣΟΚ.

Ο

ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube βίντεο με τους ντόπιους να φωνάζουν ρυθμικά «ΠΑΣΟΚ – ΠΑΣΟΚ», και φυσικά δεν άργησε να γίνει viral.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@vasilismigos_ ΠΑΣΟΚ παντού #pasok#Ζιμπαμπουε #εκλογες2023 #debate #fyp #foryou #φυ #mpesfypgamw @ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ♬ Kalimera Ilie – Starlite Orchestra

Σήμερα, ο ο νεαρός μαθηματικός ανέβασε το βίντεο από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ανδρουλάκη στον λογαριασμό του στο Tik Tok ενώ ως background ακούγεται το «Καλημέρα Ήλιε».

@vasilismigos_ Απο την Ζιμπάμπουε στην Αθήνα @Nikos Androulakis #pasok #fyp #fypシ #tiktokgreece #mpesfypgamw #φοργιου #εκλογες2023 @ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής @Panagiotis Doudonis ♬ Kalimera Ilie – Starlite Orchestra

Keywords
Τυχαία Θέματα