Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Συγκινεί η Αγγελική Νικολούλη στο αντίο – «Το έλεγες συχνά και εσύ»

Στη θλίψη βύθισε σύσσωμη την ελληνική κοινωνία η είδηση πως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Νικολούλη θέλησε και εκείνη να πει το «ύστατο χαίρε» στην πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Έτσι, δημοσιεύοντας μια εικόνα της Μαριάννα Βαρδινογιάννη,

η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» του MEGA προχώρησε σε ένα συγκινητικό κείμενο στη λεζάντα. «Αγαπημένη μας ΜΑΡΙΑΝΝΑ…Ο χαμός σου μας γέμισε θλίψη.

Κρατάμε το σημαντικό σου έργο για τα παιδάκια που υποφέρουν, για τις οικογένειες τους που πονάνε. Έδινες σε όλους την ελπίδα».

«Η «ΕΛΠΙΔΑ» συνεχίζει την προσφορά της στην κοινωνία και εμείς μένουμε δίπλα της… Το έλεγες συχνά και εσύ: Φως θέλουμε για να διαλύσουμε το σκοτάδι…

Καλό Ταξίδι μεγάλη μας ΚΥΡΙΑ» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.






View this post on Instagram












A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

Σε λίγη μόλις ώρα, το προφίλ της δημοσιογράφου γέμισε αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους που εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Συγκινεί, Αγγελική Νικολούλη, – Το,marianna vardinogianni, sygkinei, angeliki nikolouli, – to