Μάνος Βουλαρίνος στο TheCaller: Θα ψηφίσω ΝΔ γιατί είναι λιγότερη κακή από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στο ThessReport αυτής της εβδομάδας καλεσμένος του Ζαφ Κωνσταντινίδη ήταν ο Μάνος Βουλαρίνος, αρθρογράφος και δημοσιογράφος, και συζήτησαν εν όψει των εκλογών της Κυριακής 21ης Μαΐου για το «πολιτικό» προφίλ των τριών μεγάλων κομμάτων.

Ο γνωστός αρθρογράφος τόνισε πως θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία καθώς την θεωρεί λιγότερη κακή από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απέδωσε

τους λόγους αυτούς στην μεγαλύτερη ασφάλεια που του αποπνέει η Κεντροδεξιά Παράταξη σε ζητήματα όπως η Παιδεία η και η Οικονομία.

Επίσης, προσέθεσε πως η Αριστερά από την «κατασκευή» της χρειάζεται την σύγκρουση και άρα την επινοεί ακόμη και όταν δεν υπάρχει ενώ κατονόμασε την αριστερά σε ότι πιο κοντά σε θρησκεία.

Ο Μάνος Βουλαρίνος ανέφερε πως η Αριστερά ενστερνίζεται την πεποίθηση πως κατέχει την μοναδική αλήθεια και φαντασιώνεται πως θα οδηγήσει σε έναν φανταστικό «παράδεισο».

Κατ’ επέκταση-όπως ανέφερε- «μισεί» όσους δεν ταυτίζονται με την δική της άποψη καθότι εκλαμβάνουν την στάση τους ως άρνηση να ζήσουν στον παράδεισο.

Όσον αφορά στα προεκλογικά σπότ των κομμάτων θεωρεί προσωπικά πως είναι βαρετά χωρίς αυτό να αναιρεί ότι μπορούν να συγκινήσουν κάποιους.

Ως προς τα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ανορθολογική την στρατηγική να παρουσιάζει μια κυβέρνηση που προηγείται στα γκάλοπ ως ό, τι χειρότερο αντί να παρουσιάζει δικές της πολιτικές λύσεις. 

Ο Μάνος Βουλαρίνος, τέλος, αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας πως τον θεωρεί περιορισμένων δυνατοτήτων ως πολιτικό. Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι ως πολιτικός έχει μια προσκόλληση στο παρελθόν αναπολώντας ένα ΠΑΣΟΚ περασμένων δεκαετιών με ένα πολιτικό στίγμα που μοιάζει με light ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα όσα είπε ο Μάνος Βουλαρίνος στον Ζαφ Κωνσταντινίδη:

Keywords
Τυχαία Θέματα