Μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας: 14 μαθητές και μία δασκάλα νεκροί από πυροβολισμούς

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Τέξας, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο 14 παιδιών και ενός δασκάλου.

Δεκαπέντε άνθρωποι, 14 παιδιά και μία δασκάλα, σκοτώθηκαν σε επίθεση ενόπλου σε δημοτικό σχολείο της κοινότητας Ουβάλντε, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δράστης είναι ένας νεαρός, περίπου 18 ετών, ο οποίος είναι νεκρός. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, ο δράστης εισέβαλε

στο σχολείο, κρατώντας ένα περίστροφο και μία καραμπίνα.

Πιστεύεται ότι έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, που έφτασαν στο σημείο.

Η κοινότητα Ουβάλντε βρίσκεται περίπου 90 χιλιόμετρα δυτικά του Σαν Αντόνιο.

Επίσης, μια γυναίκα 66 ετών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου έχουν μεταφερθεί και οι άλλοι τραυματίες, των οποίων οι ηλικίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

JUST IN: Gov. Greg Abbott gives an update on the school shooting in Uvalde. INFO: https://t.co/rhVwftZh2Y pic.twitter.com/4JSRU5FQlR

CBS Austin (@cbsaustin) May 24, 2022

Υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμό δασκάλου στο σχολείο από σφαίρα, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία του Τέξας.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του δράστη, ούτε δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την αιτία του περιστατικού.

Ο δράστης μετά το μακελειό κλείστηκε μέσα στο σχολείο και ακολούθησε από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία και σύμφωνα με άλλες αναφορές στο ABC News, ο ένοπλος άνδρας είναι νεκρός.

BREAKING Multiple shooting victims at Robb Elementary School in Uvalde Texas. #RobbElementary #UvaldeTexas #SchoolShooting pic.twitter.com/BYR977aJpY

— TheFamily’sSoup TV (@FamilysSoupTV) May 24, 2022

Η περιοχή όπου βρίσκεται το δημοτικό σχολείο έιναι αποκλεισμένη, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα