Κρήτη: Συνελήφθησαν οι δύο «νταήδες» που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες

Συνελήφθησαν οι δύο «νταήδες» που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο Κρήτης.

«Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο», όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης

Θεοδωρικάκος.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) August 23, 2022

Χθες εκδόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρεθύμνου ένταλμα σύλληψης για το έναν από τους δύο άνδρες από τον Μυλοπόταμο, που εμπλέκονται στο περιστατικό με τους Γερμανούς τουρίστες στον ΒΟΑΚ.

Πρόκειται για τον 38χρονο, ο οποίος φέρεται να απείλησε με μαχαίρι τους Γερμανούς και οι κατηγορίες σε βάρος του είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ένας γιος της οικογένειας των Γερμανών μίλησε στην ΕΡΤ για όσα συνέβησαν.

«Ήταν σαν ταινία δράσης, δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο τρομακτικό ήταν το περιστατικό και την απειλή για την ζωή μου που ένιωσα όταν κινήθηκε προς το μέρος μου με μαχαίρι. Βλέποντας την αδερφή μου να κλαίει από ένστικτο θέλησα να την προστατεύσω, όμως δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με μαχαίρι. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό».



Keywords
Τυχαία Θέματα