Κρήτη: Ανατροπή – σοκ στην υπόθεση οικιακής βοηθού που αγνοούνταν – Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Τραγική ανατροπή στην υπόθεση της οικιακής βοηθού που αγνοούνταν από τον Ιούνιο στην Κρήτη.

Με εξέταση DNA επιβεβαιώθηκε ότι η σορός, που είχε βρεθεί στις 6 Ιουλίου στην παραλία της Επισκοπής στο Ρέθυμνο, ανήκει στην 52χρονη Νικολίνα Ντιμίτροβα, η οποία με καταγωγή από τη Βουλγαρία, εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας ως οικιακή βοηθός.

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί στο Ηράκλειο

το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά, έπεσε στη θάλασσα και εκβράστηκε στην Επισκοπή. Η εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έχει αποκλειστεί.

Από τα πρώτα στάδια των ερευνών επικράτησε σύγχυση, με τον ιατροδικαστή να υποστηρίζει πως η σορός βρισκόταν στη θάλασσα περίπου ένα τρίμηνο και την αστυνομία λέει στους συγγενείς ότι η γυναίκα έφερε λάμα στο πόδι, αν και η Νικολίνας δεν είχε υποβληθεί σε τέτοια εγχείρηση.

«Άσχημα νέα… Είναι η ξαδέλφη μου η νεκρή. Αρχικά μας είχαν ρωτήσει από την αστυνομία εάν γνωρίζαμε για κάποια επέμβαση που μπορεί να είχε κάνει η Νικολίνα και να της είχαν βάλει στο πόδι κάποιο σίδερο. Και αυτό γιατί η σορός που βρέθηκε είχε λάμα. Θεωρήσαμε πως η σορός δεν ανήκε σ’ εκείνη, γιατί δε γνωρίζαμε για τέτοια επέμβαση. Προφανώς, μετά την εκπομπή έκαναν την ταυτοποίηση και τελικά είναι η ξαδέλφη μου.

Μου έδωσαν την πληροφορία από την αστυνομία πως έγινε τελικά η ταυτοποίηση και με άφησαν εκεί. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και τους λέω πως επειδή ο γιος της βρίσκεται στο εξωτερικό, ρωτάει εάν υπάρχει κάπου το πτώμα της, γιατί θέλει να ταξιδέψει, να της κάνει μία κηδεία. Μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στο λιμενικό του Ρεθύμνου και από εκεί με παρέπεμψαν στο νεκροτομείο της πόλης. Κάλεσα και δεν το σήκωνε κανείς…» δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» h Βάσια Ντιμίτροβα, μία από τις ξαδέλφες της αδικοχαμένης γυναίκας.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Ανατροπή –, – Ταυτοποιήθηκε,kriti, anatropi –, – taftopoiithike