Κώστας Ζαχαριάδης: Ποτέ στην ιστορία της χώρας οι πολίτες δεν είχαν τόσο ελάχιστα εισοδήματα

Ο βουλευτής επισημαίνει ότι το ζητούμενο στο Συνέδριο είναι η ενότητα και η εξωστρέφεια και όχι το αυτομαστίγωμα του ΣΥΡΙΖΑ ούτως ώστε το κόμμα να προχωρήσει τη διεύρυνσή του και να οδηγηθεί στις εκλογές διεκδικώντας την πρωτιά.

«Θα είναι ένα συνέδριο ενότητας», επισημαίνει χαρακτηριστικά και σημειώνει ότι όχι ακόμη και πριν από τις εκλογές όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει

να πάρουν θέση για τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Ζαχαριάδης σχολιάζοντας τα ευρήματα του Ευρωβαρόμετρου σύμφωνα με τα οποία οι 3 στους 4 Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του τονίζει πως την πολιτική που εφαρμόζει ο κ. Μητσοτάκης δεν την εφάρμοσαν ούτε οι κ.κ. Σαμαράς, Παπανδρέου, Καραμανλής και Σημίτης για να επισημάνει ότι ποτέ στη σύγχρονη ιστορία-ούτε καν κατά την περίοδο των μνημονίων οι πολίτες δεν είχαν τόσο ελάχιστα εισοδήματα.

Θεωρεί ότι κάθε ημέρα που παραμένει στην εξουσία ο κ. Μητσοτάκη βλάπτει τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών και επισημαίνει ότι αυτό που πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός είναι να προκηρύξει εκλογές γιατί οδηγούμαστε σε μεγάλο αδιέξοδο, οικονομικό, κοινωνικό και υγειονομικό.

«Δεν θα στεναχωρηθώ εάν καταστραφεί ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του», σχολιάζει καταθέτοντας την αγωνία του για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Ζαχαριάδης, Ποτέ,kostas zachariadis, pote