Κώστας Τσουρός: Ενοχλήθηκε με το σχόλιο του συνεργάτη του στον αέρα – «Είπες κάτι προσβλητικό για εμένα»

Την επίθεση του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους και τον σάλο που προκάλεσαν τα λόγια του σχολίασαν ο Κώστας Τσουρός και η παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Το θέμα που προέκυψε από το πρωί του Σαββάτου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στις ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και στα social media.

«Νομίζω ότι ταυτίζομαι με την άποψη του Σταμάτη Κραουνάκη ότι τα παραπανίσια έχουν θέμα. Θα μπορούσε ο κύριος Νταλάρας να

πει ευγενικά ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις, ότι είναι εκεί για τον Τσιτσάνη και να αποχωρήσει», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός αμέσως μετά την προβολή σχετικού βίντεο.

«Αν αυτά τα παιδιά είναι δημοσιογράφοι στα πρώτα τους βήματα – γιατί δεν πάνε φτασμένοι δημοσιογράφοι στα καραούλια – ίσως και πάλι είναι λίγο στρεβλός ο τρόπος που ξεκινάνε την καριέρα τους», σχολίασε από την πλευρά του ο Πάνος Κατσαρίδης, ατάκα που ενόχλησε τον οικοδεσπότη της εκπομπής.

«Παιδιά, μισό λεπτό, γιατί τώρα πέφτουν κι άλλα θέματα στο τραπέζι και θα ξαναφουντώσει η συζήτηση. Πρώτον, το πώς είναι η δουλειά του δημοσιογράφου, πώς τη μαθαίνει και πώς την κάνει τη δουλειά του δεν αφορά την κοινωνία, γιατί η κοινωνία δεν την ξέρει τη δουλειά του δημοσιογράφου.

Το αν ένας ρεπόρτερ βρίσκεται στο σημείο του γεγονότος που θέλει να πάρει την αντίδραση από τον πρωταγωνιστή ενός θέματος αυτό φυσικά είναι δημοσιογραφία… Πάνο. Γιατί είπες ότι αυτά τα παιδιά ξεκινάνε λάθος την πορεία τους στη δημοσιογραφία», απάντησε ο Κώστας Τσουρός.

«Είπες κάτι προσβλητικό πριν λίγο για μένα και τους δημοσιογράφους μας, ότι αυτά τα παιδιά μαθαίνουν λάθος τη δουλειά. Έτσι μαθαίνεται η δουλειά, γιατί αυτή είναι η δουλειά της δημοσιογραφίας: να βρίσκεις τους πρωταγωνιστές και να παίρνεις τις αντιδράσεις τους», σημείωσε ο παρουσιαστής του MEGA εμφανώς ενοχλημένος.

Όταν ο πανελίστας της εκπομπής προσπάθησε να δικαιολογήσει την τοποθέτησή του, παραλληλίζοντας το περιστατικό του Γιώργου Νταλάρα με εκείνο του Νίκου Πολυδερόπουλου, τον οποίο συνάντησαν οι ρεπόρτερς για μία δήλωση λίγα 24ωρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού του, ο Κώστας Τσουρός απάντησε:

«Αυτό ήταν παρά τη θέληση του Νίκου Πολυδερόπουλου και επίσης είχε να κάνει με έναν θάνατο, όχι με μία δήλωση που είχε κάνει εκείνος. Άλλο πράγμα το ένα, άλλο πράγμα το άλλο».

«Καθένας έχει την άποψή του αλλά να μιλάει για αυτό που γνωρίζει. Η κοινωνία ξέρει πώς ο δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του; Διαφωνώ στο να λες ότι αυτά τα παιδιά δεν μαθαίνουν σωστά τη δουλειά», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κώστας Τσουρός και έδωσε πάσα για διαφημιστικά μηνύματα κλείνοντας τη σχετική συζήτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Τσουρός, Ενοχλήθηκε, – Είπες,kostas tsouros, enochlithike, – eipes