Κλείνει το μάτι στη Νέα Δημοκρατία ο Απόστολος Σπυρόπουλος: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια. Θα είμαι ενεργός πολιτικά στην Αρκαδία»

Τις απορίες σχετικά με την αιφνίδια διαφοροποίηση του από το ΠΑΣΟΚ έδωσε, με δηλώσεις του, ο ο Απόστολος Σπυρόπουλος, γιος του αειμνήστου πρώην Υπουργού, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Και η εξήγηση είναι ότι ο ίδιος ύμνησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία!

Όπως γράφει το kalimera-arkadia.gr, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αρκαδίας ο Απόστολος Σπυρόπουλος τόνισε η απουσία ξεκάθαρου

προγράμματος από το ΠΑΣΟΚ, τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει, λέγοντας ότι δεν θέλει να υπηρετεί το «λίγο».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα έχουν ευθύνη άπαντες, όλες οι δομές, ο βουλευτής, ο υπεύθυνος των ψηφοδελτίων, ο γραμματέας, η ηγεσία.

Στη συνέχεια, όμως, έγινε πιο… σαφής αφού πίσω από αυτή τη ξαφνική επίθεση στο ΠΑΣΟΚ κρύβεται η Νέα Δημοκρατία. Αυτό τουλάχιστον εξάγεται από τα λεγόμενα του:

Ακολούθως, είπε ότι αγαπά την Αρκαδία και ότι θα είναι ενεργός στα πολιτικά δρώμενα.

«Δεν εννοούσα ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με άλλο κόμμα. Θα είμαι ενεργός, χωρίς απαραίτητα να ανήκω σε κόμμα. Διαψεύδω τη φήμη περί υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η χώρα πρέπει να συνεχίσει τη σταθερότητα. Η σημερινή κυβέρνηση είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει λάθη.»

Πάντως, δεν θέλησε να απαντήσει στο υποθετικό ερώτημα τι θα αποφάσιζε αν η ΝΔ του έκανε πρόταση για βουλευτική υποψηφιότητα. Συμπλήρωσε ότι μέχρι σήμερα δεν του έχει γίνει καμία πρόταση και δεν θα βιαστεί να λάβει αποφάσεις. Επίσης, τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο ρόλος του περιφερειακού και του δημοτικού συμβούλου”.

πηγή: kalimera-arkadia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλείνει, Δημοκρατία, Απόστολος Σπυρόπουλος, Αρκαδία,kleinei, dimokratia, apostolos spyropoulos, arkadia