ΚΚΕ – Αμπατιέλος: Επαγρύπνηση καθώς παραμένουν οι διεκδικήσεις της Τουρκίας που αμφισβητούν κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας

Χρειάζεται επαγρύπνηση και χαμηλή εμπιστοσύνη στις κυβερνητικές διακηρύξεις τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής για την επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, μιλώντας σήμερα (03/12) στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ 1.

Επεσήμανε πως το θέμα είναι τί συζητιέται και ποιό είναι το περιεχόμενο αυτών των συζητήσεων πίσω από τις κλειστές πόρτες ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία

και εξέφρασε την ανησυχία του ΚΚΕ για το γεγονός ότι υπάρχουν και παραμένουν στο τραπέζι οι απαράδεκτες διεκδικήσεις που αμφισβητούν κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Υπογράμμισε παράλληλα ότι όλα αυτά γίνονται «κάτω από τη συνολική ΝΑΤΟική ομπρέλα και την ομπρέλα της ΕΕ που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν παίξει θετικό ρόλο».

Αναφερομένος στο θέμα της ακρίβειας, ο Νίκος Αμπατιέλος υπογράμμισε ότι πολύς κόσμος δυσκολεύεται, και από τους πάρα πολύ χαμηλούς μισθούς, και με τη φορολεηλασία που θα ενταθεί, και από το σχέδιο του προϋπολογισμού και από το απαράδεκτο νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τόνισε ότι το 2023 τα μεγάλα μονοπώλια της ενέργειας, του εμπορίου, της ιδιωτικής υγείας έχουν ρεκόρ κερδών 15ετίας «πάνω στα βάσανα που τραβάει ο ελληνικός λαός με πανάκριβο ρεύμα, πανάκριβο σούπερ μάρκετ και διαλυμένο σύστημα υγείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα