Κίνημα Αλλαγής: Αντίστροφη μέτρηση για το Συνέδριο, τις εσωκομματικές κάλπες και… την αλλαγή ονόματος

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στις 8 Μαΐου θα εκλεγούν τα όργανα των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων, και οι 4.200 σύνεδροι ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ, που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Σε άλλη κάλπη, τα μέλη/φίλοι θα ψηφίζουν για το νέο όνομα της παράταξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν 2 με 3 επιλογές, σε όλες όμως, θα υπάρχει μέσα η

λέξη «ΠΑΣΟΚ» με την επιστροφή στα ιστορικά σύμβολα του κόμματος να είναι πλέον μονόδρομος.

Στόχος του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και της ομάδας του, είναι να οδηγηθούν στις κάλπες περισσότερα από 100.000 μέλη της Παράταξης, δεδομένης της εντυπωσιακής συμμετοχής του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου (270.000 ψηφοφόροι) αλλά και των διψήφιων ποσοστών που καταγράφει το Κίνημα Αλλαγής στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που υπογράφει ο επικεφαλής της Επιτροπής Αυτοοργάνωσης, Απόστολος Πάνας, οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 2 το μεσημέρι.

Οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω φόρμας που θα βρίσκεται στον ιστότοπο του ΚΙΝΑΛ είτε με την υποβολή email στο: [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210-3665302.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν μόνο τα μέλη του κόμματος, ενώ κανένα μέλος δεν θα έχει δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός οργάνου. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι θα έχει την δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε ένα όργανο αλλά και για να εκλεγεί σύνεδρος.

***Διαβάστε ακόμη – Νίκος Ανδρουλάκης: Αμετανόητος αναθεωρητισμός και απουσία κράτους δικαίου χαρακτηρίζουν την Τουρκία

Ο αριθμός των συνέδρων κατανέμεται ως εξής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.220

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 198

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 67

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 374

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 118

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ 163

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 253

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 86

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 619

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 472

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 122

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 275

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 199

Εξωτερικό 38

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει κανονικά τις περιοδείες του σε ολόκληρη την χώρα. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, θα μιλήσει αύριο (Πέμπτη 28 Απριλίου), στις 19:00 στο Βόλο στην αίθουσα Ergon Showground (Στοά Τσαλαπάτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κίνημα Αλλαγής, Αντίστοφη, Συνέδριο,kinima allagis, antistofi, synedrio