Κηφισιά: Στο σφυρί διατηρητέα βίλα με εγγυήτρια του δάνειου την Άννα Δρούζα- Στα 2.293.170 ευρώ η τιμή προσφοράς

Για δεύτερη φορά αναμένεται να βρεθεί στις 23 Νοεμβρίου αντιμέτωπη με το ηλεκτρονικό σφυρί μια διατηρητέα βίλα στην Κηφισιά, η οποία βρίσκεται κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής.

Όπως αναφέρει το capital.gr ο πλειστηριασμός «φέρεται να συνδέεται με την γνωστή παρουσιάστρια Άννα Δρούζα» ενώ το ποσό «για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση ανέρχεται στις 46.000 ευρώ».

Σύμφωνα με το σχετθικό ρεπορτάζ, στη δικαστική απόφαση που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών,

ύστερα από το αίτημα ανακοπής που κατέθεσαν οι ανακόπτουσες Melitia Com Ltd και Άννα Δρούζα, με το οποίο ζητούσαν να διορθωθεί η αρχική έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης και να προσδιορισθεί η αξία του ακινήτου στο ποσό των 2.293.170 ευρώ, αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στην κυριότητα της Melitia Com Ltd ενώ η Άννα Δρούζα είναι εγγυήτρια του δάνειου, ευθυνόμενη αλληλεγγύως και εις ολόκληρον για την οφειλή της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι στη διεύθυνση της συγκεκριμένης κατοικίας εμφανίζεται να έχει έδρα η εταιρεία boro ΙΚΕ , της οποίας μέλος και διαχειρίστρια είναι η Άννα Δρούζα.

Σύμφωνα με την αρχική έκθεση κατάσχεσης, η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στα 1.842.554 ευρώ αλλά μετά από απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών διορθώθηκε προς τα πάνω στα 2.293.170 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα